La Taverna Hotel in Sanur

La Taverna Hotel in Sanur

  • Bali
La Taverna is een klein en comfortabel hotel aan de zuidzijde van Sanur. Het is bijzonder, omdat het één van de eerste hotels is dat op Bali werd gebouwd, en om die reden volgens zeggen over
een toplokatie beschikt. Het hotel biedt een Balinese sfeer met Europees comfort en ligt direct aan het strand. Het strand en de lagune zijn uitermate geschikt voor kinderen.
Type Hotel
​La Taverna is favoriet bij families met kinderen. De bungalows liggen in een tuin, waar palmbomen voor welkome schaduw zorgen. Afhankelijk van het type bungalow beschikt u over één of twee slaapkamers. De kamers stralen eenvoud uit met een Balinese touch, en zijn voorzien van alle comfort: airconditioning, idd-telefoon, koelkast/minibar,bad/douche, slippers en een haardroger. Alle bungalows hebben een veranda of balkon.
Vanaf de tuin, het zwembad of restaurant hebt u een prachtig uitzicht op zee. Er is een  schoonheidssalon voor pedicure, manicure en refelexologie. Het restaurant serveert Italiaanse, Indonesische en internationale gerechten. Dagelijks ontvangt u een krant.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?