Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Kuramathi Island Resort

vanaf € 869 p.p.
Type Strandvakantie
Duur 6 dagen
Reiscode 127
​De Blue Lagoon is onderdeel van een resort groep die op het eiland nog 2 resorts heeft, de ‘Cottage Club’ en de ‘Kuramathi Village’. Gasten kunnen gebruik maken van de shuttle bus om tussen de 3 resorts, de verschillende faciliteiten te gebruiken. De Blue Lagoon is de kleinste en rustigste van de 3.

Ligging
Aan de rustige westelijke kant van het Kuramathi eiland en omgeven door kokospalmen. De afstand tot de luchthaven Malé bedraagt 2 uur per speedboot.

Faciliteiten
De 30 standaard kamers zijn ruim en gelegen in het kleurrijke tuinlandschap. De 20 water bungalows zijn direct gesitueerd aan het water en hebben een fraai uitzicht over de oceaan. Alle kamers/bungalows zijn voorzien van badkamer, toilet, airco, telefoon, mini bar, haardroger, thee en koffie faciliteit, veranda en room service. Er is voldoende keuze aan restaurants en bars verdeelt over de 3 resorts waardoor er een ruime keus aan diverse keukens. Resort faciliteiten: safety deposit boxes, restaurants, coffeeshop, bars, disco, schoonheidssalon, laundry, babysitting, internet aansluiting, fitnes centrum, zwembad, jacuzzi, sauna en massage. De sportieve faciliteiten die u aantreft zijn; duiken, snorkelen, zeilen, vissen, windsurfen, strandvolleybal, strandvoetbal en tennis.

Prijzen

Type 2 - 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
Beach Villa
€ 869,- € 869,- € 869,- € 641,-
De Luxe Beach Villa
€ 1.044,- € 1.044,- € 1.044,- € 815,-
Beach Villa met jacuzzi
€ 1.215,- € 1.215,- € 1.215,- € 987,-
Water Villa
€ 1.377,- € 1.377,- € 1.377,- € 1.148,-
Water Villa met Jacuzzi
€ 1.584,- € 1.584,- € 1.584,- € 1.354,-

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?