Kura Kura Resort in Karimunjawa

Kura Kura Resort in Karimunjawa

Kura Kura Resort is gelegen in het centrum van het Karimunjawa Archipel en biedt één van de grootste lagunes van de regio. Het Kura Kura Resort heeft 22 hectare aan groen land, gelegen tussen de eilanden Borneo en Java. Nog steeds is dit onbekend voor het massa toerisme. Door zijn exclusieve locatie kan u als gast gemakkelijk de omliggende eilanden bereiken en bezoeken.?
Type Resort
​De cottages zijn te boeken in een de Deluxe en Superior kamer, allemaal gerenoveerd met een mix van Aziatische en moderne aspecten en met een prachtig uitzicht over de Lagune. Naast de cottages is er ook keuze uit 2 soorten pool Villas, de Private pool Villa en de Family pool Villa. Beide met een eigen zwembad en uitsluitend voor uw gebruik. Alles kamers zijn voorzien van airconditioning, goed uitgeruste badkamer met douche en toilet, minibar, ventilator aan het plafond en een King Size bed.
Kura Kura Resort heeft een restaurant met als specialiteit gerechten uit de zee, vers gevangen kreeft, garnalen en vis die elke dag gekocht worden vanaf de vissersboten. Het menu verschilt van zee dieren, Indonesische gerechten en gerechten van de Mediterrane keuken. Wilt u een complete duikcursus of bent u een ervaren duiker? Bij het Kura Kura Resort kunt u duiken op verschillende niveaus en stadia.

 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?