Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Krabi Cha-Da Resort in Krabi

Krabi Cha-Da Resort in Krabi

Dit 4 sterren Boutique stijl Resort is gelegen aan de voet van Ao-Nang. Het Resort met zijn Thaise en Chinese charme heeft weelderige tropische tuinen en de meerderheid van de kamers hebben uitzicht op de Andaman zee. Het Resort ligt in het toeristische hart van Ao-Nang welke omgeven wordt met vele gezellige winkels, restaurants en ligt op 20 minuten lopen van het strand. Krabi Cha-Da Resort uw thuis ver weg van huis.
Type Resort

​Het Resort biedt verschillende type kamers aan. De pool excess Room kamers zijn ruim van opzet en hebben een warm kleurenschema. Deze kamer heeft een zithoekje, houtenvloer en een oversized venster van vloer tot plafond voorzien van terrasdeuren. Er is een directe toegang tot uw privé terras en toegang tot het zwembad. De kamers hebben een spectaculair uitzicht op de weelderige rustige tuin en groene heuvels van Oa-Nang- er zijn ook kamers met gedeeltelijk uitzicht over de prachtige Andaman Zee. Verder zijn er 69 Deluxe Room kamers. Deze beschikken over dezelfde faciliteiten als de Pool Excess Room kamers maar zijn gelegen op hoger gelegen verdiepingen. De kamer heeft een balkon met uitzicht op de tuin of met uitzicht op zee. Een ruime uitgeruste zithoek op uw balkon nodigt u uit voor een romantische zonsondergang bezichtiging.

De 2 zwembaden en Jacuzzi nodigen uit om te ontspannen en te genieten van een verkoelende zee bries met een verfrissend drankje. Het uniek ontworpen Jinda Coffee House, gelegen op de begane grond serveert ontbijt, lunch en diner en is een smeltkroes van hedendaagse Thaise en traditionele Chinese stijlen. View Point Bar, Cha-Da's unieke roof top bar, heeft een spectaculair uitzicht op de Andaman Zee en nodigt u uit voor romantische sunset cocktails of een romantisch diner onder de sterrenhemel van Krabi. Verder is er een Fitness Center, een Boek- en Internethoek en Spa mogelijkheden.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?