Krabi Cha-Da Resort in Krabi

Krabi Cha-Da Resort in Krabi

Dit 4 sterren Boutique stijl Resort is gelegen aan de voet van Ao-Nang. Het Resort met zijn Thaise en Chinese charme heeft weelderige tropische tuinen en de meerderheid van de kamers hebben uitzicht op de Andaman zee. Het Resort ligt in het toeristische hart van Ao-Nang welke omgeven wordt met vele gezellige winkels, restaurants en ligt op 20 minuten lopen van het strand. Krabi Cha-Da Resort uw thuis ver weg van huis.
Type Resort

​Het Resort biedt verschillende type kamers aan. De pool excess Room kamers zijn ruim van opzet en hebben een warm kleurenschema. Deze kamer heeft een zithoekje, houtenvloer en een oversized venster van vloer tot plafond voorzien van terrasdeuren. Er is een directe toegang tot uw privé terras en toegang tot het zwembad. De kamers hebben een spectaculair uitzicht op de weelderige rustige tuin en groene heuvels van Oa-Nang- er zijn ook kamers met gedeeltelijk uitzicht over de prachtige Andaman Zee. Verder zijn er 69 Deluxe Room kamers. Deze beschikken over dezelfde faciliteiten als de Pool Excess Room kamers maar zijn gelegen op hoger gelegen verdiepingen. De kamer heeft een balkon met uitzicht op de tuin of met uitzicht op zee. Een ruime uitgeruste zithoek op uw balkon nodigt u uit voor een romantische zonsondergang bezichtiging.

De 2 zwembaden en Jacuzzi nodigen uit om te ontspannen en te genieten van een verkoelende zee bries met een verfrissend drankje. Het uniek ontworpen Jinda Coffee House, gelegen op de begane grond serveert ontbijt, lunch en diner en is een smeltkroes van hedendaagse Thaise en traditionele Chinese stijlen. View Point Bar, Cha-Da's unieke roof top bar, heeft een spectaculair uitzicht op de Andaman Zee en nodigt u uit voor romantische sunset cocktails of een romantisch diner onder de sterrenhemel van Krabi. Verder is er een Fitness Center, een Boek- en Internethoek en Spa mogelijkheden.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?