Koffylaagte - game lodge

Koffylaagte - game lodge

  130 Km bij Port Elizabeth vandaan in de wildernis kan men de Koffylaagte Game Lodge vinden. De lodge ligt aan de voet van het Karoo berggebied, tussen het werelderfgoed Baviaanskloof en Addo Elephant Park, het op één na grootste nationaal park van Zuid-Afrika. De lodge is omringt door veel verschillende diersoorten en ook voor vogelliefhebbers is dit een mooie bestemming. Als u van safari’s houdt kunt u vanuit de lodge overdag, maar ook in de nacht, op verschillende safari tours gaan met de landrover, quad, te paard of te voet. Op de lodge kunt u ook heerlijk eten. Veel wild vlees in de lodge is vers gevangen in het reservaat.
  Type Lodge
  ​Alle 14 kamers zijn onder te verdelen in verschillende accommodatie. Er zijn drie luxueuze safari tenten, elegant ingericht, met een eigen veranda en prachtige uitzicht op het reservaat. De tenten staan 150 meter bij het hoofdgebouw vandaan waardoor u ongestoord kunt genieten van de rust en schoonheid van Afrika. Het hoofdgebouw, de Hunting Lodge, heeft 3 luxueuze en-suite slaapkamers en 2 kamers met een gedeelde badkamer. Het Farmhouse is een originele boerderij die is omgebouwd tot 2-kamer appartementen met ieder een hoofdkamer met kingsize bed en een tweede kamer met twee single bedden. Er is een comfortabele zitkamer met sofa, 6-persoons eettafel en een keuken met koelkast, magnetron en fornuis. Verder beschikt de lodge nog over de Bush Camp. Deze twee goed uitgeruste tenten beschikken over een en-suite badkamer, heet water, koelkast, verwarming en elektriciteit. Het kamp is een paar kilometer verwijderd van het hoofdgebouw. Buiten staat ook een barbecue onder een grote lapa wat voor een gezellige bijeenkomst kan zorgen.
  In deze vrij kleine lodge bevindt zich een gezellige bar, een indoor braai (barbecue), een pooltafel en kabel televisie. Het rotsachtige zwembad heeft een prachtige uitzicht op de heuvels omricht door een luzerne plantage welke vaak wordt bezocht door antilopen.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?