Kila Senggigi Beach Hotel in Senggigi

Kila Senggigi Beach Hotel in Senggigi

Het Kila Senggigi Beach Hotel ligt aan het westelijke strand van het paradijselijke eiland Lombok. Geniet ook van de spectaculaire zonsondergang met op de achtergrond de Mount Agung welke op het naburige eiland Bali ligt. Dit hotel is een perfecte locatie voor bijvoorbeeld uw huwelijksreis.
Type Hotel
​Kila Senggigi Beach Hotel beschikt over 64 tuinkamers, 40 kamers met zeezicht, 26 bungalows met uitzicht op de tuin, 18 bungalows met uizicht op de zee en 2 luxe bungalows. De kamers zijn in diverse stijlen ingericht maar allen voorzien van airconditioning, ventilator, televisie, minibar, kluisje, balkon of terras en badkamer met douche en toilet. De tuinkamers zijn in de stijl van de “Long Houses” en de bungalows zijn ingericht met weelderige tropische kleuren en texturen.
In de diverse restaurant kunt u terecht voor lunch en diner waar gerechten uit de Westerse, Aziatische, Franse en Italiaanse keuken geserveerd worden. Naast het zwembad welke omringd  is door zonnebedden zijn er diverse recreatie sporten mogelijk zoals tennis en volleybal.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?