Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Kila Senggigi Beach Hotel in Senggigi

Kila Senggigi Beach Hotel in Senggigi

  • Lombok
Het Kila Senggigi Beach Hotel ligt aan het westelijke strand van het paradijselijke eiland Lombok. Geniet ook van de spectaculaire zonsondergang met op de achtergrond de Mount Agung welke op het naburige eiland Bali ligt. Dit hotel is een perfecte locatie voor bijvoorbeeld uw huwelijksreis.
Type Hotel
​Kila Senggigi Beach Hotel beschikt over 64 tuinkamers, 40 kamers met zeezicht, 26 bungalows met uitzicht op de tuin, 18 bungalows met uizicht op de zee en 2 luxe bungalows. De kamers zijn in diverse stijlen ingericht maar allen voorzien van airconditioning, ventilator, televisie, minibar, kluisje, balkon of terras en badkamer met douche en toilet. De tuinkamers zijn in de stijl van de “Long Houses” en de bungalows zijn ingericht met weelderige tropische kleuren en texturen.
In de diverse restaurant kunt u terecht voor lunch en diner waar gerechten uit de Westerse, Aziatische, Franse en Italiaanse keuken geserveerd worden. Naast het zwembad welke omringd  is door zonnebedden zijn er diverse recreatie sporten mogelijk zoals tennis en volleybal.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?