Ketapang Indah in Banyuwangi

Ketapang Indah in Banyuwangi

Ketapang Indah Hotel is een ontzettend leuk en sfeervol onderkomen in het plaatsje Banyuwangi. Het kleinschalige bungalow park is prachtig gelegen aan de wateren van de Straat van Bali en ligt niet ver van de ferry haven waarvandaan u naar Bali kunt oversteken. In de nabije omgeving vindt u koffie- thee en kruidnagel plantages en het Baluran National Park. Het complex is ruim opgezet en heeft een liefelijke tuin met traditionele bungalow huisjes waar u kunt overnachten.
Type Hotel
​Er zijn verschillende type accommodaties, waardonder Garden View, Deluxe  Ocean View Room kamers en de Ketapang Belle Suite. De bungalows zijn opgesplitst in tweeën, het is mogelijk om kamers met connecting door te reserveren. De kamers zijn in traditionele Balinese stijl ingericht en beschikken over AC, koelkastje, tv en openlucht douche. Er is ook een zitje buiten.
Lekker eten kunt u in het openlucht restaurant vooraan het complex of bij restaurant Merlin achteraan het complex bij het zwembad gelegen. Buiten staan traditionele bamboe banken en stoelen waar u ook een hapje kunt bestellen. Het restaurant is versierd met foto’s van het sport vissen, de ene vangst nog indrukwekkender dan de andere. Liefhebbers kunnen arrangementen reserveren. ’s Avonds wordt het complex prachtig verlicht met traditionele verlichting in de tuin en langs de paden.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?