Kariega – Game Reserve

Kariega – Game Reserve

  Zo’n 80 km ten oosten van Port Elizabeth bevindt zich het Kariega Game Reserve, een prachtig 9000 hectare groot privé reservaat met prachtige natuur en veel wild. Het reservaat beschikt over 4 luxe lodges op verschillende locaties in het reservaat. Of u nou graag aan de rivierzijde verblijft of juist diep in de Bush, Kariega heeft het voor u. Dagelijks worden er in de ochtend en in de avond een safari tours gehouden met een open landrover waar u kennis kunt maken met de bekende ‘Big 5” en vele andere diersoorten in hun natuurlijke leefomgeving. Met een beetje geluk kunt u zelfs de leeuwen zien jagen of eten.
  Type Lodge
  ​Alle lodges zijn luxueus en comfortabel ingericht en omhult door de ruwe natuur van Zuid-Afrika en beschikken over een eigen zwembad. De kamers zijn voorzien van Airconditioning, minibar/koelkast, kluis, telefoon en een ruime badkamer met apart bad en douche. Er is internet toegang bij de receptie. De kamers van de River lodge beschikken ieder over een eigen patio, de Homestead heeft één grote patio, en de chalets van de Main Lodge zijn voorzien van een kijkplatform waarvan sommige in het bezit van een privé zwembad. Voor grotere groepen is de Homestead erg geschikt met haar 5 kamers, dubbele keuken, dineerzaal en lounge.
  Kariega beschikt over een spa en fitnessruimte, gesitueerd in de Main Lodge, waar u heerlijk kunt genieten van een ontspannende massage en verschillende schoonheidsbehandelingen. Naast safari’s is het ook mogelijk om mee te gaan met een cruise over de Kariega en Bushman rivieren. Als u van wat meer avontuur houdt kunt u bij Kariega ook meegaan met de safari looptochten, kanoën, vissen en mountainbiken. Overige attracties in de buurt zijn Grahamstown (een koloniale stad uit 1820), golfen en tours naar de gouden stranden van Kenton-on-Sea.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?