Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Australië: Kakadu & Katherine Gorge in 3 dagen

vanaf € 865 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 3 dagen
Reiscode 164

Highlights:

 • Jumping Crocodile Cruise
 • Yellow Water Billabong Cruise
 • Cruise op Katherine Gorge
 • Verkoelende zwemmen bij Edith Falls
Dag 1: Kakadu NP
Vroeg in de morgen vertrek vanuit Darwin naar Kakadu Nationaal Park. Onderweg maakt u een cruise om krokodillen te spotten. Daarna door naar Ubirr voor de eeuwenoude Aboriginal rotstekeningen en het spectaculaire uitzicht over het park.
Dag 2: Katherine
Bezoek aan Nourlangie Rock, dat vroeger als schuilplaats voor de regen gebruikt werd door de oorspronkelijke bewoners van Australië. Hier zijn buitengewone fraaie grotschilderingen van de Aboriginals te bewonderen. Daarna bezoek aan Warradjan Aboriginal Culture Centre, alvorens u aan boord gaat voor een cruise over Yellow Waters. Via Pine Creek reist u naar Katherine.
Dag 3: Darwin
Geniet van uw ontbijt terwijl u een cruise maakt naar Katherine Gorge, één van de mooiste natuurlijke attracties van Australië. Hier kunt u krokodillen bewonderen die genieten van de zon. Later brengt u een bezoek aan het informatiecentrum van het nationaal park. Vervolgens gaat u naar Edith Falls waar u een verfrissend duik kunt nemen. Ook zult u een bezoek brengen aan de Adelaide Rivier en War Cemetery waarna u terug gaat naar Darwin.

Prijzen

2 - 6 personen. 1 persoonstoeslag Vertrek
 Vanaf € 865,-  Vanaf € 205,- Dagelijks Mei-Nov

Uluru BBQ Dinner: vanaf € 115,-

Excursies kunnen zonder aankondiging vooraf door onze agent ter plaatse gewijzigd worden.

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • 1x ontbijt
 • 2x lunch
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • alle brandstofkosten
 • alle parkeergelden
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?