Kagga Kamma - Private Game reserve

Kagga Kamma - Private Game reserve

  Kagga Kamma Private Game Reserve ligt in het zuiden van de Cederberg wildernis en op zo’n 3 uur rijden vanaf Kaapstad. Dit reservaat staat bekend om zijn schoonheid, prachtige rotsformaties en eeuwen oude rotsschildering. Met de 4x4 safari’s bezoekt u de oude Bushman woonplaatsen en leert men veel over de plaatselijke dier- en plantensoorten. Ervaar de zuidelijke nachthemels en geniet van een prachtig uitzicht op het Ceres-Karoo gebied dat 700 meter lager gelegen is.
  Type Lodge
  ​De lodge beschikt over 5 ruime rondavels goed geschikt voor families met kinderen. Hiernaast bezit de lodge ook 10 unieke suites gebouwd in de zandsteen rotsen, ieder met een eigen terras. De suites smelten perfect met de omgeving samen waardoor ze bijna haast onzichtbaar zijn.
  U kunt ontbijten en lunchen in het gezellige restaurant. Geniet van de rijke Zuid-Afrikaanse keuken wanneer u buiten onder de sterrenhemel dineert. Daarbij heeft u keuze uit een uitstekende wijnselectie afkomstig uit de Kaap wijnlanden. Na het diner kunt u gezellig een drankje doen in de bar of even lekker tot uzelf komen in de prachtige tuin. Tot slot kunt u na een drukke dag heerlijk ontspannen in de spa of het prachtige zwembad tussen de  rotsen. De spa beschikt over een ruime keuze aan TheraNaka massages, gezichtsbehandelingen, luxe manicuren en pedicures.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?