Joglo Plawang Boutique Villa in Turi in Yogyakarta

Joglo Plawang Boutique Villa in Turi in Yogyakarta

Dit sfeervolle boutique hotel bevindt zich net buiten Yogyakarta en ligt op slechts 20 kilometer van het vliegveld in een rustige en groene omgeving. U verblijft buiten alle drukte van de stad maar toch dichtbij alle hoogtepunten van de omgeving, waaronder de Borobudur, Prambanan, Merapi vulkaan etc.
Type Hotel
​Op het complex bevindt zich een 200 jaar oude villa, waarin zich de kamers bevinden. Elke kamer is gestileerd in de traditionele Javaanse architectuur en voorzien van prachtige donker houten meubels die de kamer een warme en huiselijke ambiance geeft. Er zijn verschillende type kamers, waaronder Standard, Deluxe Room kamers. De accommodatie is ruim en voorzien van AC, IDD telefoon, kluisje, koffie- en thee faciliteiten en een badkamer De Junior Villa of Koninklijke villa’s bevinden zich in de bijgebouwen die om de oude villa heen gebouwd zijn en hebben als extra service, een dagelijkse verse fruitmand, internet en minibar.
Joglo Plawang beschikt verder over een zeer goed restaurant welke zowel traditionele Javaanse als westerse gerechten serveert, een mooi zwembad, spa, roomservice, wasseretteservice en een prachtige tuin met stromende kreekjes.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?