Jianguo Garden Hotel Bejing in Beijing

Jianguo Garden Hotel Bejing in Beijing

Jianguo Garden Hotel Bejing is gevestigd op Jianguomen Nei Street nummer 17 in Bejing. Dichtbij het Tiananmen Square, Ritan Park, Wangfujing Commercial Street, op ongeveer 30 minuten rijden naar het vliegveld en is 10 minuten lopen naar het station. Het hotel ligt vrij centraal om ervoor te zorgen dat u overal kunt komen waar u moet zijn. Het hotel is gebouwd in 1996 straalt warmte uit dus comfortabel en zeer geschikt voor reizigers die komen voor zaken, om te shoppen of gewoon om lekker te relaxen.
Type Hotel
​Jianguo Garden hotel Bejing heeft 398 ruime en luxe kamers, alle kamers zijn ingericht door experts die als doel hadden om het zo comfortabel mogelijk te maken. U kunt kiezen uit de volgende kamers: Business, Executive Business, Executive Deluxe en Executive Suite. De kamers van Hotel Jianguo zijn voorzien van vloertapijt, airconditioning, TV en zijn voorzien van een zithoek en een eigen badkamer met een warme douche.
Jianguo Garden Hotel Bejing heeft 2 restaurants waar u uit kunt kiezen: een Chinees restaurant en een restaurant dat westerse gerechten serveert. U laten masseren, een pedicurebehandeling of lekker een masker nemen? De beauty salon van Jianguo Garden Hotel Bejing biedt een ruim aantal verschillende behandelingen aan waar u uit kunt kiezen. In top vorm blijven kan zeer zeker in dit hotel. Een Squash baan, fitnessruimte, een indoor zwembad en een voetbalveld zorgen ervoor dat u uw energie kwijt kunt.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?