Jetwing Sea in Negombo

Jetwing Sea in Negombo

Jetwing Sea is gelegen in het rustige gedeelte van Negombo aan de westkust van Sri Lanka. Dit prachtige hotel is letterlijk een stapje verwijderd van het prachtige goudgele strand. U word begroet door de blauwe golven van de Indische Oceaan wanneer u uit uw deur stapt. Ideaal voor een luie dag onder de zon. De gezellige omgeving en Jetwing Sea in Negombo maken uw reis tot een onvergetelijk verblijf.?
Type Hotel
​Jetwing Sea is zonder twijfel een van de meest elegante hotels in Negombo. Deze accommodatie heeft 28 standaard kamers, 53 DeLuxe en 2 suites waarbij u in elke kamer kan genieten van alle comfort. De badkamers zijn stijlvol ingericht met o.a. een douche met warm en koud water, goed gevulde minibar, LED TV met internationale en Sri Lanka zenders, haardroger en koffie- en theezet faciliteiten. Elke type kamer heeft een eigen balkon waar u heerlijk kunt relaxen. De suites hebben als extra faciliteit een persoonlijke butler service.
Als gast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten welke Jetwing Sea in Negombo aanbied. Men mag onbeperkt gebruik maken van de fitnessruimte, binnen- en buitenzwembad met kinderbad, restaurants en bars waar men terecht kan voor lunch en diner of een voortreffelijk drankje in de avond. Laat u verwennen in de spa salon waar u keuzes heeft uit verschillende behandelingen tegen redelijke prijzen. Wanneer u in contact wilt blijven met het thuisfront of wanneer u foto’s wit doorsturen biedt Jetwing Sea in Negombo de mogelijkheid tot gratis WIFI.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?