Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Jetwing Sea in Negombo

Jetwing Sea in Negombo

Jetwing Sea is gelegen in het rustige gedeelte van Negombo aan de westkust van Sri Lanka. Dit prachtige hotel is letterlijk een stapje verwijderd van het prachtige goudgele strand. U word begroet door de blauwe golven van de Indische Oceaan wanneer u uit uw deur stapt. Ideaal voor een luie dag onder de zon. De gezellige omgeving en Jetwing Sea in Negombo maken uw reis tot een onvergetelijk verblijf.?
Type Hotel
​Jetwing Sea is zonder twijfel een van de meest elegante hotels in Negombo. Deze accommodatie heeft 28 standaard kamers, 53 DeLuxe en 2 suites waarbij u in elke kamer kan genieten van alle comfort. De badkamers zijn stijlvol ingericht met o.a. een douche met warm en koud water, goed gevulde minibar, LED TV met internationale en Sri Lanka zenders, haardroger en koffie- en theezet faciliteiten. Elke type kamer heeft een eigen balkon waar u heerlijk kunt relaxen. De suites hebben als extra faciliteit een persoonlijke butler service.
Als gast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten welke Jetwing Sea in Negombo aanbied. Men mag onbeperkt gebruik maken van de fitnessruimte, binnen- en buitenzwembad met kinderbad, restaurants en bars waar men terecht kan voor lunch en diner of een voortreffelijk drankje in de avond. Laat u verwennen in de spa salon waar u keuzes heeft uit verschillende behandelingen tegen redelijke prijzen. Wanneer u in contact wilt blijven met het thuisfront of wanneer u foto’s wit doorsturen biedt Jetwing Sea in Negombo de mogelijkheid tot gratis WIFI.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?