Jetwing Lighthouse

Jetwing Lighthouse

Jetwing Lighthouse in Galle ligt op een klein heuvel met palmbomen, direct aan het strand en een fantastisch uitzicht op de Indische Oceaan. Op  een kleine 2 kilometer afstand vindt u het centrum waar het oude Nederlandse fort staat. Van alle hotels en gebouwen steekt er maar een boven alles uit en dat is het 5 sterren hotel Jetwing Lighthouse. De hele omgeving doet u denken aan de Nederlandse- en Portugese tijdsperk.

 

Type Hotel
​De 60 DeLuxe kamers en de ruime suites in Jetwing Lighthouse zijn prachtig en sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort zoals; airconditioning, goed gevulde minibar, badkamer met ligbad en aparte doucheruimte, warm en koud water, Dvd/CD speler, televisie met internationale en Srilanka zenders en koffie- en theezet faciliteiten. Op uw eigen privé terras of balkon kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de Oceaan.
Jetwing Lighthouse heeft  4 ruimtes waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner of voor een verfrissend drankje. The Cardamon Cafe heeft een airconditioning binnen ruimte en een buitenruimte welke 24 uur open is. The Cinnamon room is uitsluitend open voor diner. Wanneer u uw conditie op peil wilt houden kunt u terecht in de fitnessruimte, verlichte tennisbaan, een partijtje squash  of een potje poolen. Voor een afkoeling kunt u poedelen in een van de zwembaden. Laat u verwennen in de spasalon voor een complete massage behandeling.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?