Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 28 februari 2021

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 28 februari 2021 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 28 februari 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 oktober 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 28 februari 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Jetwing Lighthouse

Jetwing Lighthouse

Jetwing Lighthouse in Galle ligt op een klein heuvel met palmbomen, direct aan het strand en een fantastisch uitzicht op de Indische Oceaan. Op  een kleine 2 kilometer afstand vindt u het centrum waar het oude Nederlandse fort staat. Van alle hotels en gebouwen steekt er maar een boven alles uit en dat is het 5 sterren hotel Jetwing Lighthouse. De hele omgeving doet u denken aan de Nederlandse- en Portugese tijdsperk.

 

Type Hotel
​De 60 DeLuxe kamers en de ruime suites in Jetwing Lighthouse zijn prachtig en sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort zoals; airconditioning, goed gevulde minibar, badkamer met ligbad en aparte doucheruimte, warm en koud water, Dvd/CD speler, televisie met internationale en Srilanka zenders en koffie- en theezet faciliteiten. Op uw eigen privé terras of balkon kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de Oceaan.
Jetwing Lighthouse heeft  4 ruimtes waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner of voor een verfrissend drankje. The Cardamon Cafe heeft een airconditioning binnen ruimte en een buitenruimte welke 24 uur open is. The Cinnamon room is uitsluitend open voor diner. Wanneer u uw conditie op peil wilt houden kunt u terecht in de fitnessruimte, verlichte tennisbaan, een partijtje squash  of een potje poolen. Voor een afkoeling kunt u poedelen in een van de zwembaden. Laat u verwennen in de spasalon voor een complete massage behandeling.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?