Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Jetwing Blue in Negombo

Jetwing Blue in Negombo

Jetwing Blue is gelegen in het populaire stadje Negombo, waar tijd stil staat als de ritmische golven van de blauwe oceaan het gouden zand weg draagt onder de tropische zon. Wanneer u Jetwing Blue binnenkomt, voelt u gelijk de rustige en luxueuze sfeer van dit prachtige resort. Uw verblijf in Jetwing Blue is gegarandeerd een succes. Deze fantastische Resort is direct gelegen aan het strand.

 

Type Hotel
Jetwing Blue heeft totaal 112 kamers waaronder 82 DeLuxe kamers, 21 Super DeLuxe kamers en 3 familiekamers. Handig wanneer u met een kind reist en toch de ruimte in uw kamer wilt behouden. En anders heeft u altijd nog 6 prachtige suites op de boven verdieping. Alle kamers zijn van luxe en comfort voorzien zoals; airconditioning, IDD telefoon, gratis WIFI,  warm en koud water, haardroger en balkon zodat u heerlijk kan genieten. Alle suites hebben als extra nog een Jacuzzi. Uitermate geschikt voor uw honeymoon.
Het prachtige Jetwing Blue in Negombo heeft twee restaurants en een Floatbar for een lichte lunch of voor een heerlijk drankje. Laat u eens verwennen met een massage of een complete schoonheidsbehandeling in de aanwezig Spa. U heeft keuzes uit verschillende behandelingen. Uw verblijf in Jetwing Blue is volop genieten. Heerlijk relaxen bij een van de twee zwembaden. Voor de sportieve reizigers heeft u de mogelijkheid in vorm te blijven door een bezoek te brengen aan de gym.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?