Jetwing Blue in Negombo

Jetwing Blue in Negombo

Jetwing Blue is gelegen in het populaire stadje Negombo, waar tijd stil staat als de ritmische golven van de blauwe oceaan het gouden zand weg draagt onder de tropische zon. Wanneer u Jetwing Blue binnenkomt, voelt u gelijk de rustige en luxueuze sfeer van dit prachtige resort. Uw verblijf in Jetwing Blue is gegarandeerd een succes. Deze fantastische Resort is direct gelegen aan het strand.

 

Type Hotel
Jetwing Blue heeft totaal 112 kamers waaronder 82 DeLuxe kamers, 21 Super DeLuxe kamers en 3 familiekamers. Handig wanneer u met een kind reist en toch de ruimte in uw kamer wilt behouden. En anders heeft u altijd nog 6 prachtige suites op de boven verdieping. Alle kamers zijn van luxe en comfort voorzien zoals; airconditioning, IDD telefoon, gratis WIFI,  warm en koud water, haardroger en balkon zodat u heerlijk kan genieten. Alle suites hebben als extra nog een Jacuzzi. Uitermate geschikt voor uw honeymoon.
Het prachtige Jetwing Blue in Negombo heeft twee restaurants en een Floatbar for een lichte lunch of voor een heerlijk drankje. Laat u eens verwennen met een massage of een complete schoonheidsbehandeling in de aanwezig Spa. U heeft keuzes uit verschillende behandelingen. Uw verblijf in Jetwing Blue is volop genieten. Heerlijk relaxen bij een van de twee zwembaden. Voor de sportieve reizigers heeft u de mogelijkheid in vorm te blijven door een bezoek te brengen aan de gym.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?