Jetwing Beach in Negombo

Jetwing Beach in Negombo

Jetwing Beach in Negombo is gelegen aan de west kust van Sri Lanka waar u talloze gouden stranden kunt vinden. Het hotel Jetwing Beach is een oase van comfort welke gevestigd is langs een met door palmbomen gevulde kust en slechts op 3 kilometer afstand van het centrum van Negombo. Op loopafstand zijn er gezellige restaurants waar u heerlijk kunt lunchen of dineren en in de schattige kleine winkeltjes kunt u leuke souvenirs scoren. Ervaar alle luxe in het 5 sterren hotel Jetwing Beach met prachtige uitzichten over de Indische Oceaan.
Type Hotel
​Jetwing Beach heeft 75 Deluxe kamers en 3 suites voorzien van alle luxe en comfort. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, IDD telefoon, minibar, badkamer met warm en koud water voorzien van een regendouche, föhn, DvD speler en koffie- en theezet faciliteiten. De ruime suites hebben tot tegenstelling van DeLuxe kamers een ligbad en een aparte douchegedeelte. Geniet op uw eigen terras of balkon van uw kopje koffie of van de rust. De suites in Jetwing Beach hebben allen zicht op de Indische Oceaan.
Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij een van de restaurants of bar. Restaurant The Sands leent zich er goed voor om ’s avonds heerlijk te dineren en waar de palmbomen u toejuichen en het koele zeebriesje voelt. Maar probeer ook een heerlijke lunch maaltijd. In het populaire hotel restaurant kunt u genieten van het buffet of al la cart wordt geserveerd.  Het Black Coral restaurant leent zich er goed voor om romantisch te dineren. Westerse en Oosterse gerechten worden geserveerd. The Terrace Bar is gelegen bij het zwembad waar u kunt genieten van een drankje en een klein hapje. Heerlijk loungen in The Deck waar u heerlijk kunt relaxen tussen het geluid van de golven van de Oceaan en het zwembad. Jetwin Beach in Negombo  meerdere faciliteiten zoals; een binnen- en buitenzwembad voorzien van kinderpool, Spa salon, een gym en gratis WIFI.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?