Istana Hotel in Kuala Lumpur

Istana Hotel in Kuala Lumpur

Het Istana Hotel, in het hart van Kuala Lumpur, is een volledig toegerust hotel voor de zakelijke reiziger. Ook voor de toeristische gast is dit een perfecte accommodatie. Een 5 sterren hotel voor een verblijf in luxe, comfort en ambiance. 
Dit bijzonder fraaie hotel ligt slechts op 10 á 15 minuten lopen tot aan de Petronas Twin Tower en zijn shopping mall. De monorail die KL doorkruist ligt op maar 5 minuten loopafstand.
Type Hotel
​De 505 elegante kamers zijn allen voorzien van de meest moderne voorzieningen. Afhankelijk van uw kamer reservering vindt u er o.a.; airco, internet aansluiting, dagelijkse krant, badjas/badslipper, tv, radio, IDD telefoon, koffie/thee faciliteit, kluisje, elektronische sleutel, minibar, bad en gescheiden douche, strijkbout/strijkplank en haardroger.
Voor uw ontspanning is er een fraaie tuin met in het midden een groot zwembad, sauna, jacuzzi, fitness ruimte en een uigebreide spa centrum.
Ook culinair kunt u zich goed laten verwennen. De Oscar Club is de trendy dans en lounge. In de Songket Lounge is het goed toeven met cocktails, koffie, thee en snacks terwijl u naar life muziek luistert. Voor een Maleis buffet moet u in de Taman Sari Brasserie zijn met uizicht op de fraaie tuin. Verrukkelijke Internationale en Aziatische gerechten / buffet / á la carte kunt u in het mooie Urban restaurant verkrijgen.
?

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?