Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Lombok: Achterland van Lombok in 9 dagen

vanaf € 680 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 9 dagen
Reiscode 048
Dag 1: Tetebatu
Na aankomst op de luchthaven Praya op Lombok heeft u een transfernaar uw accommodatie in Tetebatu.
Dag 2: Tetebatu
In de morgen gaat u op verkenning in het gebied rond Tetebatu en maakt u kennis met de natuur en cultuur. U maakt een trektocht die voor jong en oud geschikt is. De tocht van ongeveer 3 uur gaat langs rijstvelden, bos, watervallen en interessante plantages van tabak en vanille. Tijdens de tocht stopt u bij een Sasakhuis waar u koffie drinkt.
Dag 3: Tanjung Pandan
U vertrekt naar Tanjung Pandan. Onderweg bezoekt u de plaats waar traditionele messen en zwaarden gemaakt worden. In het dorp Loyok bezoekt u de bamboe ambachten en in Pringgesle ziet u de dagelijkse activiteiten waaronder traditionele weefhandwerken. U overnacht in een homestay.
Dag 4: Senaru
Per boot vaart u naar het eiland voor de kust van Tanjung Pandan waar u kunt snorkelen, zwemmen en relaxen op het strand. Na de lunch vaart u terug naar Tanjung Pandan met aansluitend een transfer naar de noordelijke kust van Lombok. De dag eindigt in Senaru.
Dag 5: Senaru
U bezoekt de Sendang Gile waterval met onderweg prachtige panorama’s. In Bale Bayan ziet u de traditionele huizen.
Dag: 6 Gili Air
Na het ontbijt heeft u een transfer naar de plaats waar uw boot vertrekt naar Gili Air. Na aankomst op het kleine eilandje, gelegen voor de kust van Lombok gaat u naar uw accommodatie.
Dag 7 & 8: Gili Air
Deze dagen kunt u snorkelen. Genieten van prachtig koraal en mooie gekleurde vissen. Gemotoriseerde voertuigen zijn verboden.
Dag 9: Lombok
Vandaag vaart u terug naar Lombok met aansluitend een transfer naar de luchthaven

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 827,- € 740,- € 680,- € 202,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • 2 x lunch
 • 2x diner
 • vervoer inclusief chauffeur
 • excursiegelden
 • entreegelden

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?