Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 28 februari 2021

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 28 februari 2021 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 28 februari 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 oktober 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 28 februari 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Trektocht Sulawesi: Trektocht Morowali reservaat in 8 dagen

vanaf € 732 p.p.
Type Trektocht
Duur 8 dagen
Reiscode 061
Dag 2: Kolonedale
U rijdt naar een kleine havenstad, genaamd Kolonedale. De tocht voert langs het tropische regenwoud en vele dorpjes van het Morinese volk.
Dag 3: Morowali reservaat
U vaart per outrigger boot waarmee u de Tomory Bay zal doorkruizen om uiteindelijk het startpunt van de trektocht te bereiken, het Kayupoli gebied. Hier leeft de lokale Wana stam in hun op palen gebouwde huizen. Vandaag zal de trektocht ongeveer zes uur duren waarbij het enorme tropisch regenwoud wordt doorkruist. Zeldzame dieren kunnen op geluksmomenten gespot worden, waaronder wilde zwijnen, anoa, hertzwijnen en vogels.
Dag 4: De Wana stam
Het is het zeker waard om het dagelijkse leven van de Wana stammen rondom het reservaat te bezichtigen. Leuk om te proberen is om te schieten met een blaaspijp die normaal gesproken gebruikt wordt om te jagen op wilde dieren in het regenwoud. Ook is het leuk om te gaan vissen bij het Rano meer.
Dag 5:Beteleme
Na het ontbijt bij de lokale stam, wordt u geleid door het regenwoud. De tocht duur zo’n 5 á 6 uur. Aangekomen bij de kust zult u de boot nemen waarmee u de baai doorkruist voor ongeveer drie uur. Wanneer u aankomt in Kolonedale wordt u naar Beteleme gereden voor de overnachting.
Dag 6: Tentena
Na het ontbijt in uw hotel rijdt u verder naar Tentena, gelegen aan het schone Poso meer.
Dag 7: Palu
In de morgen heeft u een transfer naar Palu.
Dag 8: Palu
Transfer naar de luchthaven Mutiara in Palu voor de vlucht naar uw volgende bestemming.
Dag 1: Tentena
Na aankomst op de luchthaven van Poso heeft u een transfer naar Tentena, gelegen aan het schone Poso meer. Wanneer u wilt stoppen op leuke en interessante plekken voor het nemen van foto's dan kunt u dit altijd verzoeken.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 1.071,- € 891,- € 732,- € 188,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • verblijf bij de lokale bevolking
 • alle maaltijden
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • kano
 • gids inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?