Top

Reis op maat Papua: South Baliem

🕒 8 dagen

Vanaf € 1069 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ Accommodatie

✔️  Alle maaltijden

✔️ Vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur

✔️ Excursiegelden zoals in het programma omschreven

✔️ Entreegelden zoals in het programma omschreven

Reis van dag tot dag

 

DAG 1: JAYAPURA – WAMENA
Aankomst op de luchthaven van Jayapura met aansluitend vlucht naar Wamena. In Wamena bezoekt u de plaatselijke markt en ziet u de Napua heuvel. Na de lunch gaat u naar het Dani dorp, Suroba.

 

 

 

 

 

 

DAG 2: KILISE
Na het ontbijt, gaat u samen met uw gids, dragers en kok, naar Kurima waar uw trektocht begint. Onderweg ontmoet u de lokale bevolking tijdens hun activiteiten. ‘s Middags verkent u de traditionele dorpen en ervaart u de manier van leven van de bewoners.

 

 

 

 

 

 

DAG 3: WAMAREK
Via het dorp Ibiroma vervolgt u de tocht naar het dorp Wamarek. waar u een spectaculair uitzicht kan hebben. De lunch wordt gehouden aan de rand van de Tangma rivier. U verblijft in een tent.

 

 

 

 

 

 

DAG 4: WAMAREK – WESAGALEP
Vandaag maakt u een tocht waarbij u een hangbrug passeert en omhoog zal gaan naar een gebied met watervallen. Hier bereidt uw kok de maaltijd.

 

 

 

 

 

 

DAG 5: WESAGALEP – WUSEREM
Onderweg naar Wuserem aanschouwt u de dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking. Daarnaast trekt u door het regenwoud waarbij de lunch bij de rivier geserveerd wordt.

 

 

 

 

 

 

DAG 6: WUSEREM – SEIMA – SOGOKMO – WAMENA
Na het ontbijt trekt u verder naar Sogokmo waarbij u de traditionele hangbrug boven de Baliem-ivier passeert. Na de lunch bij de Dani’s, wat bestaat uit groentes, zoete aardappel en gegrild varkensvlees, wordt de tocht vervolgd naar Sogokmo en reist u per auto verder naar Wamena.

 

 

 

 

 

 

DAG 7: WAMENA – JAYAPURA
In de ochtend heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Jayapura. Na aankomst in Jayapura kunt u er voor kiezen om een bezoek te brengen aan Mac Arthur, een monument uit de Tweede Wereldoorlog. Ook kunt u het Sentanimeer bezoeken, de Hamadimarkt of het strand.

 

DAG 8: JAYAPURA
Na het ontbijt heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen: € 1318 ,-

3 – 4 personen: € 1186 ,-

5 – 6 personen: € 1069 ,-

1 persoonstoeslag; € 781 ,-

Galerij

You don't have permission to register