Top

Reis op maat Kalimantan: Trans Kalimantan

🕒 7 dagen

Vanaf € 749 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ accommodatie

✔️ boottochten

✔️ all maaltijden

✔️ vervoer inclusief chauffeur

✔️ excursiegelden

✔️ entreegelden

Exclusief:

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

 

 

 

 

 

 

DAG 1: BANJARMASIN
Na aankomst op de luchthaven van Banjarmasin transfer naar uw hotel. Banjarmasin, de hoofdstad van Zuid Kalimantan, heeft een bevolking van 900.000 inwoners en is de grootste en meest bevolkte stad van Kalimantan.

 

 

 

 

 

 

DAG 2: BARABAI
Vroeg in de ochtend maakt u een boottocht op de Kuin rivier waar u kennismaakt met de bevolking die in paalwoningen op de rivier wonen. Daarna bezoekt u de drijvende markt op de Barito rivier. In Martapura ziet u het bewerken van diamanten en in Cempaka bezoekt u de mijnwerkers die met traditionele gereedschappen zoeken naar edelstenen. In de middag aankomst in Barabai.

 

 

 

 

 

 

DAG 3: BARABAI
U gaat naar het dorp Lumpagi waar in de rivier een bamboevlot ligt te wachten Na ± 2 uur avontuurlijk met het vlot gevaren te hebben, geniet u van een lunch en zakt u nog een stuk de rivier af. Voordat u terug keert naar het hotel maakt u nog een wandeling in het oerwoud.

 

 

 

 

 

 

DAG 4: MUARA KOMAM
Na het ontbijt rijdt u naar Muara Komam. De rit voert langs palmolie plantages. Het dorp Muara Komam met zijn 6.000 inwoners, is een dorp dat omgeven wordt door het tropisch regenwoud. Overnachting in eenvoudige accommodatie.

 

 

 

 

 

 

DAG 5: MUARA KOMAM
U maakt een wandeling in het regenwoud tot aan de waterval en geniet van de prachtige natuur. In de middag maakt u een korte boottocht en vaart u langs de oever van de Kandilo rivier vergezeld door apen in de bomen en het struikgewas.

 

 

 

 

 

 

DAG 6: BALIKPAPAN
Na de lunch, vertrek naar uw laatste bestemming op Kalimantan, Balikpapan. Tijdens de tocht passeert u meerdere rubberplantages.

 

 

 

 

 

 

DAG 7: BALIKPAPAN
Transfer naar de luchthaven van Balikpapan voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 – 3 personen: € 966 ,-

4 – 5 personen: € 803 ,-

6 personen: € 749 ,-

1 persoonstoeslag: € 135 ,-

Galerij

You don't have permission to register