Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Kalimantan: Trans Kalimantan in 7 dagen

vanaf € 749 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 7 dagen
Reiscode 066
Dag 1: Banjarmasin
Na aankomst op de luchthaven van Banjarmasin transfer naar uw hotel. Banjarmasin, de hoofdstad van Zuid Kalimantan, heeft een bevolking van 900.000 inwoners en is de grootste en meest bevolkte stad van Kalimantan.
Dag 2: Barabai
Vroeg in de ochtend maakt u een boottocht op de Kuin rivier waar u kennismaakt met de bevolking die in paalwoningen op de rivier wonen. Daarna bezoekt u de drijvende markt op de Barito rivier. In Martapura ziet u het bewerken van diamanten en in Cempaka bezoekt u de mijnwerkers die met traditionele gereedschappen zoeken naar edelstenen. In de middag aankomst in Barabai.
Dag 3: Barabai
U gaat naar het dorp Lumpagi waar in de rivier een bamboevlot ligt te wachten Na ± 2 uur avontuurlijk met het vlot gevaren te hebben, geniet u van een lunch en zakt u nog een stuk de rivier af. Voordat u terug keert naar het hotel maakt u nog een wandeling in het oerwoud.
Dag 4: Muara Komam
Na het ontbijt rijdt u naar Muara Komam. De rit voert langs palmolie plantages. Het dorp Muara Komam met zijn 6.000 inwoners, is een dorp dat omgeven wordt door het tropisch regenwoud. Overnachting in eenvoudige accommodatie.
Dag 5: Muara Komam
U maakt een wandeling in het regenwoud tot aan de waterval en geniet van de prachtige natuur. In de middag maakt u een korte boottocht en vaart u langs de oever van de Kandilo rivier vergezeld door apen in de bomen en het struikgewas.
Dag 6: Balikpapan
Na de lunch, vertrek naar uw laatste bestemming op Kalimantan, Balikpapan. Tijdens de tocht passeert u meerdere rubberplantages.
Dag 7: Balikpapan
Transfer naar de luchthaven van Balikpapan voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 966,- € 803,- € 749,- € 135,-

Inclusief

 • accommodatie
 • boottochten
 • all maaltijden
 • vervoer inclusief chauffeur
 • excursiegelden
 • entreegelden

Exclusief

 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?