Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Strandvakantie Sulawesi: Togean eilanden avontuur in 7 dagen

vanaf € 508 p.p.
Type Strandvakantie
Duur 7 dagen
Reiscode 063
Dag 1: Ampana
Na aankomst op de luchthaven Kasuguncu in Poso rijdt u langs de kust naar Ampana. U passeert het tropisch regenwoud, prachtige rijstvelden, welke omgeven zijn door Balinese transmigratie dorpjes en het kokosnoot regenwoud.
Dag 2: Kadidiri Paradise Island - Togean
In de morgen gaat u aan boord van de boot en vaart u voor zo’n 6 tot 7 uur naar Wakai, de belangrijkste stad van de Togean eilanden. Tijdens de boottocht kunt u dolfijnen en andere vissen zien en heeft u een prachtig uitzicht op een aantal kleine eilanden rondom de Togean eilanden. Wanneer u arriveert in de haven van Wakai gaat u direct naar het eiland Kadidiri waar u verblijft in het hotel dat gelegen is op een prachtige plek aan de zee. In de middag kunt u genieten van een fantastische zonsondergang.
Dag 3 - 5: Togean Islands
U kunt zelf kiezen wat u hier gaat doen. Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder duiken, snorkelen, kanoën of gewoon lekker relaxen. Ook kunt u een boottrip maken rondom het eiland waarbij u een bezoek brengt aan het koraaleiland Kabalutan waar de ‘Bajao’ zeemensen hun huizen op palen bouwen.
Dag 6: Gorontalo
Na een vroeg ontbijt gaat u aan boord en vaart terug naar Marisa. Na aankomst heeft u een transfer naar uw accommodatie in Gorontalo.
Dag 7: Gorontalo
Vandaag heeft u een transfer naar de luchthaven Jalaluddin in Gorontalo voor de vlucht naar de volgende bestemming.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 775,- € 616,- € 508,- € 99,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • alle maaltijden
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • boottochten
 • excursiegelden zoals in het progamma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omscheven
 • gids inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?