Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Lombok: Rinjani tocht via Sembalun Vallei in7 dagen

vanaf € 341 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 7 dagen
Reiscode 043

Een reis naar het eiland Lombok is er altijd één om nooit te vergeten, zeker naar de Rinjani is een omgeving waar u zeker een keer geweest moet zijn in uw verblijf op Lombok.. Deze avontuurlijke trektocht is altijd te combineren met één van onze andere facetreizen om zo uw unieke droomreis samen te stellen.

Dag 1 Senggigi
Na aankomst op de luchthaven heeft u een transfer naar uw accommodatie.
Dag 2 Senggigi – Sembalun Lawang
Allereerst vindt de rit plaats naar het Kingly Park en het heilige water Narmada. Vervolgens gaat u naar het dorp Loyok waar u getuige kan zijn van de manier waarop bamboe bewerkt wordt. Daarna gaat u naar het dorp Pringgasela, het dorp van de handweverij. Onderweg naar de Sembalun Vallei ziet u prachtige rijstvelden in het dorp Sapit. Daarna komt u aan in Sembalun Lawang waar u zult overnachten in een hotel of een lokale woning.
Dag 3 Sembalun Lawang – Pelawangan II Crater Rim
Na een vroeg ontbijt zult u naar het kantoor van de parkwachters gaan om u aan te melden, waarna een uitstekende gids en een aantal wachters u zullen leiden naar Pelawangan II, bekend als Pelawangan Sembalun. Deze tocht zal zo’n zes à acht uur duren waarbij u het tropisch regenwoud en de savanne passeert. De lunch vindt plaats tijdens de tocht. Het diner en de overnachting vin den plaats op het kamp. Vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht.
Dag 4 Mountain Peak – Crater’s Rim
U zult vroeg in de ochtend opstaan, om ongeveer 03.00 uur waarna u verder zal trekken naar Mountain Peakvoor een fantastisch uitzicht. De getrain de trekkers onder u kunnen een vier uur durende wandeling maken naar de top, anderen kunnen een tocht van een uur maken. Vanaf hier kunt u bij helder weer in het oosten de Mount Tambora op het eiland Sumbawa zien en in het westen de Mount Agung op Bali. Het is mogelijk om op de top van de berg te ontbijten waarna u verder gaat naar het Crater’s Rim Meer waar lunch en diner zullen plaatsvin den. De overnachting vindt plaats in een tent.
Dag 5 Lake Crater – Pelawangan I – Senaru
Na het ontbijt op het kamp, zult u een drie uur durende wandeling maken naar Pelawangan I Crater Rim, bekend als de Pelawangan Senaru voor een prachtig uitzicht. Op deze plek zult u een nieuw gevormde berg tegenkomen, de Gunung Baru. Hier is het mogelijk om een hete bronrivier, Goa Susu, en de gouden fontein te bezoeken. De lunch zal plaatsvin den op kamp II. Het diner en de overnachting in Senaru.
Dag 6 Senggigi
Na het ontbijt wordt er naar Senggigi gereden. Onderweg brengt u een bezoek aan Segenter, het traditionele Sasak dorp. Ook zult u Pusuk bezoeken, het apenregenwoud. Wanneer u aankomt in Senggigi kunt u inchecken in uw hotel. Hierbij eindigt de service.
Dag 7 Senggigi
U heeft een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Nederland.

Prijzen


Pers. Prijs per persoon vanaf:
2-3                      €528,-
4-5                      €447,- 
6                         €303,-

1 pers. Toeslag  €78,-

Aanbevolen om mee te nemen:
- goede wandelschoenen

- regenjas

- dikke kleding

- toiletpapier

- EHBO set


Prijzen inclusief

- hotelaccommodatie in Senggigi op basis van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt

- transfer van de luchthaven naar uw hotel

- transfer van uw hotel naar de luchthaven

- ervaren gids voor de trektocht - drager (één per persoon) - maaltijden en mineraal water tijdens de trektocht - benodigdheden voor de trektocht, zoals: tenten, warme slaapzakken, matras

- vergunning Rinjani National Park

Prijzen exclusief
- internationaal ticket
- calamiteitenfonds 2,50 per boeking
- reserveringskosten 35,- per boeking

Inclusief

- hotelaccommodatie in Senggigi op basis van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt

- transfer van de luchthaven naar uw hotel
- transfer van uw hotel naar de luchthaven
- ervaren gids voor de trektocht
- drager (één per persoon)
- maaltijden en mineraal water tijdens de trektocht
- benodigdheden voor de trektocht, zoals: tenten, warme slaapzakken, matras
- vergunning Rinjani National Park

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?