Top

Trektocht Sumatra: Beklimmen Mount Kerinci

🕒 7 dagen

Vanaf € 762 p.p.

Informatie

Deze unieke reis is bedoeld voor de reiziger die tegen een stootje kan. Die niet op ziet tegen inspannende jungletracks of overnachtingen in het oerwoud. De reis kent een perfecte balans tussen jungletochten, bergbeklimmen, contact maken met de dorpelingen en relaxen op het einde van de reis.  Kortom, een heel bijzondere reis voor wie letterlijk buiten de gebaande paden wil treden.

Inclusief:

✔️ Accommodatie

✔️ Eigen Auto

✔️ Dagelijks Ontbijt

✔️ Tours

✔️ Hotel Transfer

✔️ Entreegelden

✔️ Kerinci Vulkaan beklimming(2dagen/1nacht)

✔️ kano trip bij Sangir Rivier

✔️ Excursie gedurende veblijf op Cubadak Island

✔️ Engels sprekende gids

Exclusief:

❌ Luchthavenbelasting

❌ verzekering

❌ Donaties

❌ Fooien

❌ Lunch en Diner(behalve op Cubadak)

❌ Persoonlijke uitgaven

Reis van dag tot dag

 

 

 

 

 

 

DAG 1 PADANG-KERSIK TUO
U vertrekt naar Kersik Tuo dat gelegen is in het Kerinci Seblat National Park. De tocht gaat langs het prachtige tropische regenwoud. U eindigt de dag in Kersik Tuo.

 

 

 

 

 

 

DAG 2 KERSIK TUO
In de ochtend gaat het per auto naar de voet van de berg Kerinci waar de beklimming van start gaat. Onderweg ziet u de wilde dieren waaronder, apen, reptielen en vogels. Tijdens de klim is het genieten van het prachtige panorama. In de middag wordt de plaats bereikt waar u overnacht in een schuilhut of tent.

 

 

 

 

 

 

DAG 3 NAAR DE TOP VAN DE KERINCI
Een vroeg ontbijt dat door de gids is klaargemaakt. Rond 4 uur in de ochtend vertrekt u naar de top van de berg. U zult het opkomen van de zon kunnen waarnemen en uitzicht hebben op de actieve vulkaan en zijn krater. Na uitgerust te zijn gaat u via dezelfde route naar het uitgangspunt aan de voet van de berg waar de chauffeur op u wacht om terug te gaan naar Kersik Tuo.

 

 

 

 

 

 

DAG 4 KERSIK TUO
U maakt per traditionele kano een tocht over de Sangir rivier. Vanuit Kersik Tuo rijdt u naar het dorp Pauh Tinggi en van daar wandelend naar Rawa Bento. Hier gaat het per traditionele kano over de Sangir. Tijdens de kanotocht is er kans op het zien van de verschillende vogelsoorten, waterbuffels, reptielen, apen en vlinders. In de middag bereikt u het mangrove gebied voor natuur waarnemingen en waar de kanotocht eindigt. Via de rijstvelden gaat de wandeling naar het dorp Tiga Jaya waar u per auto terug rijdt naar Kersik Tuo.

 

 

 

 

 

 

DAG 5 CUBADAK
U rijdt terug naar Padang waar u per boot naar het paradijselijke eiland Cubadak vaart. Hier kunt u lekker uitrusten van uw intensieve beklimming.

 

 

 

 

 

 

DAG 6 CUBADAK
Vrije dag om te genieten van zon, zee en strand.

 

 

 

 

 

 

DAG 7 CUBADAK-PADANG
Na het ontbijt vaart u terug naar Padang met aansluitend een transfer naar de luchthaven Minangkabau.

Prijzen

2 personen: € 762 ,- p.p.

3 personen: € 700 ,- p.p.

4 – 5 personen: € 668 ,- p.p.

6 personen: € 644 ,- p.p.

1 persoonstoeslag: € 415 ,- p.p.

Galerij

You don't have permission to register