Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Beklimmen van Mount Kerinci

vanaf € 762 p.p.
Type Trektocht
Duur 7 dagen
Reiscode

Deze unieke reis is bedoeld voor de reiziger die tegen een stootje kan. Die niet op ziet tegen inspannende jungletracks of overnachtingen in het oerwoud. De reis kent een perfecte balans tussen jungletochten, bergbeklimmen, contact maken met de dorpelingen en relaxen op het einde van de reis.  Kortom, een heel bijzondere reis voor wie letterlijk buiten de gebaande paden wil treden.

Dag 1 Padang-Kersik Tuo
U vertrekt naar Kersik Tuo dat gelegen is in het Kerinci Seblat National Park. De tocht gaat langs het prachtige tropische regenwoud. U eindigt de dag in Kersik Tuo.
Dag 2 Kersik Tuo
In de ochtend gaat het per auto naar de voet van de berg Kerinci waar de beklimming van start gaat. Onderweg ziet u de wilde dieren waaronder, apen, reptielen en vogels. Tijdens de klim is het genieten van het prachtige panorama. In de middag wordt de plaats bereikt waar u overnacht in een schuilhut of tent.
Dag 3 naar de top van de Kerinci
Een vroeg ontbijt dat door de gids is klaargemaakt. Rond 4 uur in de ochtend vertrekt u naar de top van de berg. U zult het opkomen van de zon kunnen waarnemen en uitzicht hebben op de actieve vulkaan en zijn krater. Na uitgerust te zijn gaat u via dezelfde route naar het uitgangspunt aan de voet van de berg waar de chauffeur op u wacht om terug te gaan naar Kersik Tuo.
Dag 4 Kersik Tuo
U maakt per traditionele kano een tocht over de Sangir rivier. Vanuit Kersik Tuo rijdt u naar het dorp Pauh Tinggi en van daar wandelend naar Rawa Bento. Hier gaat het per traditionele kano over de Sangir. Tijdens de kanotocht is er kans op het zien van de verschillende vogelsoorten, waterbuffels, reptielen, apen en vlinders. In de middag bereikt u het mangrove gebied voor natuur waarnemingen en waar de kanotocht eindigt. Via de rijstvelden gaat de wandeling naar het dorp Tiga Jaya waar u per auto terug rijdt naar Kersik Tuo.
Dag 5 Cubadak
U rijdt terug naar Padang waar u per boot naar het paradijselijke eiland Cubadak vaart. Hier kunt u lekker uitrusten van uw intensieve beklimming.
Dag 6 Cubadak
Vrije dag om te genieten van zon, zee en strand.
Dag 7 Cubadak-Padang
Na het ontbijt vaart u terug naar Padang met aansluitend een transfer naar de luchthaven Minangkabau.

Prijzen

Aantal personen prijs per persoon
2 € 762,-
3 € 700,-
4-5 € 668,-
6 € 644,-
1 persoonstoeslag € 415,-

Inclusief

- Accommodatie
- Eigen Auto
- Dagelijks Ontbijt
- Tours
- Hotel Transfer
- Entreegelden
- Kerinci Vulkaan beklimming(2dagen/1nacht)
- kano trip bij Sangir Rivier
- Excursie gedurende veblijf op Cubadak Island
- Engels sprekende gids

Exclusief

- Luchthavenbelasting
- verzekering
- Donaties
- Fooien
- Lunch en Diner(behalve op Cubadak)
- Persoonlijke uitgaven

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?