Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 28 februari 2021

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 28 februari 2021 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 28 februari 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 oktober 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 28 februari 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Lombok: Fantastisch Lombok te voet in 7 dagen

vanaf € 431 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 7 dagen
Reiscode 045
Dag 1: Senggigi
Na aankomst op de luchthaven van Lombok transfer naar uw hotel.
Dag 2: Senggigi
Vandaag bezoekt u de Batubolong zeetempel en de markt van Lendang Bajur. Vervolgens gaat u naar het Pusuk apenbos. Vanaf Pusuk volgt een wandeling terug naar Senggiggi. U bezoekt ook enkele kleine Sasak dorpjes waar zij o.a. op traditionele wijze bruine suiker van zoete palmwijn maken.
Dag 3: Sembalun
Na ontbijt vertrekt u naar de Sembalun vallei met de in de nabijheid liggende berg Rinjani. Vanaf Senaru is er een prachtig panorama en maakt u een wandeling door de sawa’s en plantages. In het dorp Waktu Telu maakt u kennis met de lokale Sasakbevolking.
Dag 4: Sembalun
Heel vroeg in de morgen begint de trektocht naar de kraterrand van de Pelawang Sembulan. De klimmende wandeling duurt ca. 7-8 uur. U overnacht in de tent nabij de kraterrand met een mooi uitzicht over de Segara Anak-meer en valleien.
Dag 5: Tetebatu
Rond 2 uur ‘s nachts wandelt u naar de top van de Rinjani (3725m) om te genieten van een fraai uitzicht. Deze wandeling duurt 3-4 uur. Het ontbijt is in het overnachting kamp. Daarna wandelt u naar beneden, richting Sembalun. Na de lunch gaat u naar Tetebatu.
Dag 6: Tetebatu
U maakt een wandeling naar het Rinjani Nationaal Park. Met een boswachter maakt u een wandeling door het park op zoek naar wilde dieren. Via de route door een tabaksplantage bereikt u uw hotel.
Dag 7: Tetebatu
Transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 600,- € 477,- € 431,- € 128,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • 3x lunch
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?