Top

Trektocht Sumatra: Kerinci Seblat National Park

🕒 7 dagen

Vanaf € 562 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ accommodatie

✔️ ontbijt

✔️ vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur

✔️ alle brandstofkosten

✔️ alle parkeergelden

✔️ excursiegelden zoals in het programma omschreven

✔️ entreegelden zoals in het programma omschreven

✔️ 1x lunch

✔️ gids

Exclusief:

❌ Overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

 

 

 

 

 

 

DAG 1: BUKITTINGGI
Na aankomst op de internationale luchthaven Minangkabau rijdt u naar Bukittinggi. Onderweg stopt u bij de Anay vallei waterval en bezoekt u het dorp Pandai Sikat waar u het traditionele handweven en houtsnijwerken kunt aanschouwen. Wanneer u aankomt in Bukittinggi maakt u een stadstour met een bezoek aan Sianok Canyon en Fort De Kock.

 

 

 

 

 

 

DAG 2: KERSIK TUO
In de morgen rijdt u via Muara Labuh naar Sungai Penuh. Onderweg stopt u bij de meren Diatas en Diwabah en in het Minangkabau dorpje Seribu Rumah Gadang maakt u kennis met de lokale bevolking. Voordat u Sungai Penuh binnen rijdt bezoekt u de waterval Telun Berasap en de theeplantage Kayu Aro.

 

 

 

 

 

 

DAG 3: DANAU GUNUNG TUJUH TREKKING
In de morgen rijdt u naar Danau Gunung Tujuh Nationaal Park. Het Tujuhmeer is een gigantisch, mysterieus meer gelegen op 1995 meter boven het zeeniveau en omgeven door primair regenwoud en zeven heuvels. Het gebied om het meer is bekend als de woonplaats van de Sumatraanse tijgers, olifanten en vogels.

 

 

 

 

 

 

DAG 4: KERSIK TUO
U rijdt naar het dorpje Pauh Tinggi waarvandaan u wandelt naar Rawa Bento, het startpunt om de Sangir rivier te verkennen. U vaart met een traditionele kano naar het prachtige mangrove gebied. Tijdens deze fantastische tocht heeft u de mogelijkheid om diverse vogels, wilde waterbuffels, verschillende soorten reptielen, vlinders en apen te zien. Na deze ervaring loopt u via de rijstvelden naar het dorp Tiga Jaya waarvandaan u terug rijdt naar Kersik Tuo.

 

 

 

 

 

 

DAG 5: KERSIK TUO
Na het ontbijt een makkelijke dag om te genieten van de sfeer rond het gebied van Kerinci Seblat Nationaal park. Excursies worden gedaan om Kayu Aro Thee plantage, verken de rivier om getuige te zijn van de activiteiten van de lokale bevolking.

 

 

 

 

 

 

DAG 6: PADANG
Na het ontbijt rijdt u via Painan naar Padang. U passeert het tropisch regenwoud van Sumatra zoals het Muara Sako woud dat voor een deel bestaat uit het Kerinci Seblat Nationaal Park. Onderweg stopt u bij Bungas Beach.

 

 

 

 

 

 

DAG 7: PADANG
U heeft een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 – 3 personen: € 848 ,- p.p.

4 – 5 personen: € 634 ,- p.p.

6 personen: € 562 ,- p.p.

1 persoonstoeslag: € 200 ,- p.p.

Galerij

You don't have permission to register