Top

Reis op maat: Cruise Bali - Komodo

🕒 7 dagen

Vanaf € 283 p.p.

Informatie

Faciliteiten en Services aan boord

– Een cabine gevestigd op de middelste en bovenste dek met uitzicht over zee

– Een luxe cabine op het onderste dek

– Cabines met airco en een eigen badkamer

– Diner ruimte en een bar

– Vegetarisch eten op aanvraag

– Een platform waar u makkelijk in zee kunt

– TV, Karaoke & DVD

– Was service

Vertrek:

Apr 14 – Apr 20

Apr 21 – Apr 27

May 12 – May 18

May 19 – May 25

Jun 9 – Jun 15

Jun 23 – Jun 29

Jul 7 – Jul 13

Jul 13 – Jul 20

Nov 10 – Nov 16

Nov 24 – Nov 30

Dec 8 – Dec 14

Inclusief:

✔️ Accommodatie aanboord & ontbijt, lunch en diner

✔️ Thee/koffie, flessen water en snacks tijdens het drinken van uw thee/koffie

✔️ Ongevallen verzekering

✔️ Belasting

Exclusief:

❌ Internationale luchtvaart belasting

❌ Frisdranken en alcoholische dranken

❌ Tour en entree vergoeding

❌ Persoonlijk reizen verzekering

❌ Fooi aan gids en scheepsbemaning

❌ Telefoonbgeruik van het schip zelf

❌ Wasserette

❌ Passagiers mogen eigen eten en drinkgen meenemen maar moeten 4 dollar per fles vergoeding betalen voor de             koeling

Reis van dag tot dag

 

 

 

 

 

 

DAG 1: BENOA – LABUHAN AMUK
In de haven van Benoa (Bali) zult u aan boord gaan voor de zee safari. Om 9.00 uur zal de boot vertrekken. Aan boord wordt u verwelkomd met een drankje. Allereerst worden aan de gasten de kamers gewezen. Vervolgens vertrekt de boot naar Labuhan Amuk voor verschillende gratis activiteiten in het water, waaronder snorkelen en duiken. In de namiddag vaart de boot verder naar Teluk Nara (Nara Bay) in Lombok.

 

 

 

 

 

 

DAG 2: NARA BAY, LOMBOK
In de vroege ochtend wanneer de zon opkomt boven de Mount Rinjani, zal de boot aanmeren in Nara Bay in het noord-westelijke gedeelte van Lombok. Na het ontbijt gaat u van de boot af en zal er een bezoek gebracht worden aan het regenwoud in Pusuk. Hier kunt u de apen voeden en bij helder weer kunt u genieten van het uitzicht op het omgevende regenwoud en de Gili Eilanden. De route wordt vervolgd naar de lokale markt Gunung Sari en naar de plek waar bamboe wordt gemaakt. Hier kunt u getuige zijn van het proces en de techniek die toegepast worden om een goed export product op de markt te brengen. Daarna brengt u een bezoek aan de Lingsar Tempel, een unieke plek die dateert uit het jaar 1714 en zowel heilig is voor de Hindoes als voor de Moslims. Vervolgens gaat u naar Banyumulek om te zien hoe de lokale bevolking bekende aardewerk producten maakt. Wanneer u terug gaat naar de boot passeert u het meest bekende toeristenresort van Lombok, Senggigi Beach. Ook maakt u onderweg een stop bij Malibu waar u het meest fantastische uitzicht heeft op de Gili Eilanden en bij helder weer op het eiland Bali. Na de lunch vaart de boot verder naar Satonda.

 

 

 

 

 

 

DAG 3: SATONDA EILAND, SUMBAWA
In de vroege ochtend arriveert u in Satonda, een onbewoond eiland die gescheiden is door een nauwe zee-engte van de Tambora vulkaan op het vaste land van Sumbawa. Wanneer u van de boot af gaat zult u ontdekken dat Satonda zelf ook een kleine vulkaan is. Op dit vredige eiland heeft u genoeg tijd om te zwemmen, te snorkelen ofte duiken. In de middag wordt de bootreis vervolgd naar Komodo.

 

 

 

 

 

 

DAG 4: NATIONAAL PARK KOMODO – PINK BEACH
In de ochtend verlaat u de boot en wordt u opgewacht door een parkwachter die u zult begeleiden over het eiland (4,5 km heen en 4,5 km terug). Door middel van deze parkwachter zult u een goede locatie vin den om de beste foto’s te kunnen nemen van het prachtige uitzicht op het eiland Komodo en de prachtige omliggende eilanden. Na rondgelopen te hebben op zoek naar de verschillende soorten uit het Jurassic tijdperk, zal de rest van de dag besteed worden aan het strand waar gesnorkeld kan worden op het mooie ‘Red Beach’ van Komodo. In de namiddag wordt er afgemeerd en vaart u naar Bima.

 

 

 

 

 

 

DAG 5: BIMA, SUMBAWA
Bimais gelegen in het hart van Oost Sumbawa en is een drukke traditionele stad. U wordt opgehaald en de rest van de ochtend zal besteed worden aan het ontdekken van de stad en het Donggo hoogland in het westen van Bima Bay. Rond lunchtijd wordt er afgemeerd en terwijl u Bima Bay uitvaart wordt de tocht vervolgd in westelijke richting naar Moyo.

 

 

 

 

 

 

DAG 6: MOYO EILAND, SUMBAWA
U arriveert vroeg in Moyo. U gaat aan land om dit kleine eiland, gelegen in het noorden van Sumabawa, te bezoeken. U zal een stop maken bij één van de vele fijne snorkelplekken aan de west kust. Ook bezoekt u het dorp Labuan Haji. In de namiddag vaart u terug naar Benoa in Bali.

 

 

 

 

 

 

DAG 7: BENOA – SCHILDPADDEN EILAND
Vroeg in de ochtend verlaat het schip de Gili Eilanden en wordt de reis vervolgd naar de haven van Benoa in Bali. Voordat u aanmeert in Benoa ziet u het eiland Pulau Serangan, tevens een bekend schildpadden eiland. Wanneer er voldoende tijd iszal er op dit eiland een schildpadden toer worden gehouden. Voorheen werden deze schildpadden gevangen gehouden voordat zij verkocht werden om opgegeten te worden. Tegenwoordig worden zij beschermd aan de west kust van Bali. Om 12.00 uur (na de lunch) zult u arriveren in de haven van Benoaen heeft u een transfer naar uw hotel. Wij wensen u verder een goede reis.

Prijzen

Cabine:          

Onderste Dek: 283 Euro per persoon per nacht

Middelste Dek: 313 Euro per persoon per nacht

Bovenste Dek: 313 Euro per persoon per nacht

Galerij

You don't have permission to register