Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 28 februari 2021

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 28 februari 2021 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 28 februari 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 oktober 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 28 februari 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Molukken: Ontdek Ambon en Saparua in 7 dagen

vanaf € 573 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 7 dagen
Reiscode 076
Dag 1: Ambon
Transfer naar uw accommodatie. De rest van de dag vrij.
Dag 2: Ambon
Een indrukwekkende excursiedag. U stopt op de Karang Panjang heuvel waar het standbeeld van Maria Christina Tiahuhu staat, een verzetsstrijdster tijdens de VOC tijd. Daarna naar Tantui, een erebegraafplaats waar ook KNIL militairen liggen begraven. U bezoekt het Siwalimamuseum, waar alle facetten van de Molukken worden belicht zoals houtsnijwerk, ikat kleden van Tanimbar maar ook flora en fauna. De dag eindigt aan het strand bij Namalatu waar u kunt zwemmen.
Dag 3: Saparua
Transfer naar Talehu waar u per snelboot naar het eiland Saparua vaart. Na aankomst heeft u een transfer naar uw accommodatie.
Dag 4: Saparua
Na het ontbijt gaat u op verkenning over het eiland Saparua met bezoeken aan Fort van Duurstede, het dorp Ouw bekend om het aardewerk, een typisch traditioneel huis “Baileo”, de lokale markt in Haria en u bekijkt het bakproces van de sago.
Dag 5: Saparua
Met een gemotoriseerde boot vaart u naar Maulana, een eiland met witte stranden en ideaal om te wandelen, zonnen, zwemmen en te snorkelen. Een barbecue lunch wordt verzorgd.
Dag 6: Ambon
Transfer naar Haria waarvandaan u terug vaart naar Ambon met aansluitend een transfer naar uw accommodatie.
Dag 7: Ambon
Vertrek naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

 

2-3 personen 4-5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 713,- € 628,- € 573,- € 117,-

Inclusief

 • Hotelaccommodatie
 • Ontbijt
 • 1 lunch
 • Vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • Excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • Entreegelden zoals in het programma omschreven

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?