Top

Reis op maat Kalimantan: Tanjung Puting

🕒 6 dagen

Vanaf € 796 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ accommodatie

✔️ bootovernachtingen

✔️ alle maaltijden

✔️ vervoer inclusief chauffeur

✔️ excursiegelden

✔️ entreegelden

Exclusief:

❌ Vlucht Banjarmasin-Pangkalan  Bun-Banjarmasin

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

 

 

 

 

 

 

DAG 1: BANJARMASIN
Na aankomst op de luchthaven Samsudin Noor, volgt transfer naar uw hotel in Banjarmasin. Banjarmasin is de hoofdstad van Zuid-Kalimantan, heeft een bevolking van 900.000 inwoners en is de grootste en meest bevolkte stad van Kalimantan.

 

 

 

 

 

 

DAG 2: TANJUNG PUTING NATIONAL PARK
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Pangkal Bun (klein vliegtuig met bagage tot max. 15 kg). Bij Kumai gaat u per boot naar het Nationaal Park, Tanjung Puting. Tijdens de tocht op de rivier kunt u vooral langneus apen in de boomkruinen zien. Diner en overnachting op de boot.

 

 

 

 

 

 

DAG 3: CAMP LEAKAY
Vandaag gaat u op bezoek bij de orang Oetan. In Tanjung Harapan en Camp Leakay komt u oog in oog te staan met deze woudbewoners. Overnachting aan boord.

 

 

 

 

 

 

DAG 4: CAMP LEAKAY
Na uw ontbijt gaat u op pad voor een bezoek aan Pondok Tangui, om nogmaals de orang oetan te zien en misschien wel van dichtbij. Ook bezoekt u Natai Langkuas met zijn onderzoek programma van de grote populatie langneusapen en de in de omgeving levende gibbons. Overnachting aan boord.

 

 

 

 

 

 

DAG 5: BANJARMASIN
In de ochtend vaart u terug naar Kumai en vervolgens transfer naar het vliegveld van Pangkalan Bun voor uw vlucht naar Banjarmasin.

 

 

 

 

 

 

DAG 6: BANJARMASIN
Alvorens u de stad verlaat, maakt u een boottocht op de Kuin rivieren ziet u drijvende- en op palen gebouwde huizen in de rivier. Daarna volgt uw transfer naar de luchthaven Samsudin Noor.

Prijzen

2 – 3 personen: € 1064 ,-

4 – 5 personen: € 921 ,-

6 personen: € 796 ,-

1 persoonstoeslag: € 125 ,-

Galerij

You don't have permission to register