Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Kalimantan: Tanjung Puting 'Orang Oetan' in 6 dagen

vanaf € 796 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 6 dagen
Reiscode 064
Dag 1: Banjarmasin
Na aankomst op de luchthaven Samsudin Noor, volgt transfer naar uw hotel in Banjarmasin. Banjarmasin is de hoofdstad van Zuid-Kalimantan, heeft een bevolking van 900.000 inwoners en is de grootste en meest bevolkte stad van Kalimantan.
Dag 2: Tanjung Puting National Park
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Pangkal Bun (klein vliegtuig met bagage tot max. 15 kg). Bij Kumai gaat u per boot naar het Nationaal Park, Tanjung Puting. Tijdens de tocht op de rivier kunt u vooral langneus apen in de boomkruinen zien. Diner en overnachting op de boot.
Dag 3: Camp Leakay
Vandaag gaat u op bezoek bij de orang Oetan. In Tanjung Harapan en Camp Leakay komt u oog in oog te staan met deze woudbewoners. Overnachting aan boord.
Dag 4: Camp Leakay
Na uw ontbijt gaat u op pad voor een bezoek aan Pondok Tangui, om nogmaals de orang oetan te zien en misschien wel van dichtbij. Ook bezoekt u Natai Langkuas met zijn onderzoek programma van de grote populatie langneusapen en de in de omgeving levende gibbons. Overnachting aan boord.
Dag 5: Banjarmasin
In de ochtend vaart u terug naar Kumai en vervolgens transfer naar het vliegveld van Pangkalan Bun voor uw vlucht naar Banjarmasin.
Dag 6: Banjarmasin
Alvorens u de stad verlaat, maakt u een boottocht op de Kuin rivieren ziet u drijvende- en op palen gebouwde huizen in de rivier. Daarna volgt uw transfer naar de luchthaven Samsudin Noor.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 1.064,- € 921,- € 796,- € 125,-

Inclusief

 • accommodatie
 • bootovernachtingen
 • alle maaltijden
 • vervoer inclusief chauffeur
 • excursiegelden
 • entreegelden

Exclusief

 • vlucht Banjarmasin-Pangkalan  Bun-Banjarmasin
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?