Top

Trektocht Molukken: Stammen van Noord Seram

🕒 6 dagen

Vanaf € 723 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ Hotelaccommodatie

✔️ Alle maaltijden

✔️ Vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur

✔️ Excursiegelden zoals in het programma omschreven

✔️ Entreegelden zoals in het programma omschreven

Exclusief:

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

 

DAG 1: HUAULU
Vanaf Saparua: Heel vroeg in de ochtend wordt u opgehaald en naar de steiger van het dorp Ihamahu gebracht. Hiervandaan gaat u per speedboot naar de zuidkust van Ceram, naar het dorp Amahai. Binnen 10 minuten bent u in de hoofdstad van het eiland Seram, Masohi. Hiervandaan vertrekt u naar het traditionele dorp Huaulu. U overnacht bij de lokale bevolking thuis.

 

DAG 2: TREKTOCHT ROHO
Na het ontbijt begint u aan uw trektocht door de jungle van het Manusela National Park. Het park is omgeven door rode en witte merantibomen. Na de lunch gaat u verder door het park naar het dorp Roho waar u bij de lokale bevolking thuis overnacht.

 

DAG 3: TREKTOCHT KANIKE
U vervolgt uw trektocht door de tropische bossen waar tevens prachtige orchideeën groeien en bloeien. U loopt tot aan de rivier waar u niets anders hoort dan de geluiden van de vogels. Ontbijt in de vroege ochtend dan trekking parcours door tropische bossen, waar u lokale orchideeën en vogels kunt zien. Lunch onderweg. Vervolg uw tocht door de kleine rivier waar u de vogels hoort en prachtige vlinders kan bewonderen langs de weg naar Kanike. Overnachting in een lokaal huis.

 

DAG 4 & 5: TREKTOCHT
Trekking naar de gebieden Kanike, Roho en Huaulu. Tijdens de trektocht komt u langs dorpjes met huizen op palen. Maar houdt u van natuur dan kunt u oog in oog komen te staan met de neushoornvogels, buidelrat ook genaamd kuskus of watervallen en eucalyptus planten. Houdt u van cultuur dan maakt u kennis met verschillende etnische bevolkingsgroepen. Overnachting bij de lokale bevolking of in een tent.

 

DAG 6: SERAM
Vroeg in de ochtend vervolgt u uw route naar Huaulu. Eenmaal aangekomen in Huaulu nuttigt u een heerlijk kopje koffie of thee voordat u naar uw volgende bestemming reist.

Prijzen

2 – 3 personen € 825 ,- p.p.

4 – 5 personen € 779 ,- p.p.

6 personen € 723 ,- p.p.

1 persoonstoeslag n.v.t.

Galerij

You don't have permission to register