Trektocht Molukken: De stammen van Noord Seram in 6 dagen

vanaf € 723 p.p.
Type Trektocht
Duur 6 dagen
Reiscode 077

Voor deze reis is een goede conditie vereist

Dag 1: Huaulu
Vanaf Saparua: Heel vroeg in de ochtend wordt u opgehaald en naar de steiger van het dorp Ihamahu gebracht. Hiervandaan gaat u per speedboot naar de zuidkust van Ceram, naar het dorp Amahai. Binnen 10 minuten bent u in de hoofdstad van het eiland Seram, Masohi. Hiervandaan vertrekt u naar het traditionele dorp Huaulu. U overnacht bij de lokale bevolking thuis.
Dag 2: Trektocht Roho
Na het ontbijt begint u aan uw trektocht door de jungle van het Manusela National Park. Het park is omgeven door rode en witte merantibomen. Na de lunch gaat u verder door het park naar het dorp Roho waar u bij de lokale bevolking thuis overnacht.
Dag 3: Trektocht Kanike
U vervolgt uw trektocht door de tropische bossen waar tevens prachtige orchideeën groeien en bloeien. U loopt tot aan de rivier waar u niets anders hoort dan de geluiden van de vogels. Ontbijt in de vroege ochtend dan trekking parcours door tropische bossen, waar u lokale orchideeën en vogels kunt zien. Lunch onderweg. Vervolg uw tocht door de kleine rivier waar u de vogels hoort en prachtige vlinders kan bewonderen langs de weg naar Kanike. Overnachting in een lokaal huis.
Dag 4 & 5: Trektocht
Trekking naar de gebieden Kanike, Roho en Huaulu. Tijdens de trektocht komt u langs dorpjes met huizen op palen. Maar houdt u van natuur dan kunt u oog in oog komen te staan met de neushoornvogels, buidelrat ook genaamd kuskus of watervallen en eucalyptus planten. Houdt u van cultuur dan maakt u kennis met verschillende etnische bevolkingsgroepen. Overnachting bij de lokale bevolking of in een tent.
Dag 6: Seram
Vroeg in de ochtend vervolgt u uw route naar Huaulu. Eenmaal aangekomen in Huaulu nuttigt u een heerlijk kopje koffie of thee voordat u naar uw volgende bestemming reist.

Prijzen

 

2-3 personen 4-5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 825,- € 779,- € 723,- n.v.t

Inclusief

  • Hotelaccommodatie
  • Alle maaltijden
  • Vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
  • Excursiegelden zoals in het programma omschreven
  • Entreegelden zoals in het programma omschreven

Exclusief

  • uitgaven van persoonlijke aard
  • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?