Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 31 oktober 2020

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 oktober 2020 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 oktober 2020 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 oktober 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 oktober 2020 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Trektocht Sulawesi: Trektocht Badavallei en Nationaal Park Lore Lindu in 6 dagen

vanaf € 540 p.p.
Type Trektocht
Duur 6 dagen
Reiscode 062
Dag 1: Tentena
Na aankomst op de luchthaven Kasiguncu in Poso heeft u een transfer naar Tentena waar u verblijft voordat u naar het Bada Vallei vertreks
Dag 2: Bomba- Bada Vallei
Na het ontbijt vertrekt u per 4x4 jeep naar de Bada Vallei. De tocht gaat langs het tropisch regenwoud. De picknick lunch wordt genuttigd langs de oever van de Malei rivier. Na aankomst in het dorp Bomba bezoekt u de vrouwe -megaliet van Langke Bulawa en de Loga megaliet in het dorp Pada.
Dag 3: Tuare
In de morgen start de trektocht van ongeveer 7 uur naar Tuare. Via de hangbrug loopt u naar het dorp Kolori Village en passeert u vele prachtige rijstvelden om de gigantische Watu Palindo, een megaliet van 4 meter hoog, te bezoeken die gelegen is in Padang Sape. U overnacht bij het dorpshoofd in Tuare, het meest betoverende dorp in de valleien.
Dag 4: Moa
Na een stevig ontbijt, bestaande uit rijst, vervolgt u uw trektocht door het dichte woud van Lore Lindu National Park. Als u geluk heeft kunt u tijdens deze tocht wilde dieren zien zoals zwarte apen, wilde hagedissen, slangen, neushoornvogels en veel kleinere vogels. Na aankomst in Moa overnacht u in het dorp bij de lokale bevolking.
Dag 5: Palu
U gaat dwars door de dichte tropische bossen en rivieren waarna u het dorp Gimpu bereikt. Voordat u aankomt in Gimpu staan de brommers klaar om u naar de weg te brengen waar uw chauffeur op u staat te wachten om u naar Palu te brengen.
Dag 6: Tentena
Na het ontbijt heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 904,- € 724,- € 540,- € 52,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • verblijf bij de lokale bevolking
 • overnachting in het regenwoud
 • camping equipment
 • alle maaltijden
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • jeep
 • gids inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?