Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Smaragd Reizen annuleert alle reizen tot en met 31 oktober 2020

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 oktober 2020 niet door te laten gaan. Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 oktober 2020 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip, maar maximaal 1 jaar later. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 oktober 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 oktober 2020 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Java: Sultanstad Yogyakarta in 5 dagen

vanaf € 375 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 5 dagen
Reiscode 025
Dag 1: Yogyakarta
Na het ontbijt bezoekt u de Kraton en het Waterkasteel Taman Sari. Op deze of één van de volgende avonden kunt u facultatief de beroemde Ramayanadansvoorstelling
bijwonen (informeer in uw hotel naar de juiste locatie).
Dag 2: Yogyakarta
Met onze eigen groep becakrijders maakt u vandaag een uitstapje naar Kota Gede, centrum van zilversmeden en batikkunst.
Dag 3: Yogyakarta
In de ochtend vertrekt u naar de Borobudur, waar u ruimschoots de tijd heeft om dit indrukwekkende bouwwerk te bezichtigen.
Dag 4: Yogyakarta
Bezoek aan de Boeddhistische tempel Plaosan. Hierna klimt u op een ossenkar en stopt bij het proces van emping maken, een primitieve tahufabriek, handgemaakte bakstenen industrie en eindigt u bij het Hindoeïstische tempelcomplex Prambanan.
Dag 5: Yogyakarta
Ontbijt in het hotel en einde van deze Facetreis.

Prijzen

2-3 personen 4-5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 575,- € 448,- € 375,- € 168,-

Inclusief

  • accommodatie
  • ontbijt
  • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
  • alle brandstofkosten
  • alle parkeergelden
  • excursiegelden zoals in het programma vermeld
  • entreegelden zoals in het programma vermeld
  • gids inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?