Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Bali: Sanur en omgeving in 5 dagen

vanaf € 257 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 5 dagen
Reiscode 035
Dag 1: Sanur
Naar het dorp Tunjuk voor kennismaking van het Balinese leven en waar u de kinderen van de basisschool ziet tijdens het lesprogramma. Daarna ervaart u de dagelijkse activiteiten van een gezin. Vervolgens een korte tocht door de sawa’s en de agrarische activiteit eromheen. In de middag bezoekt u ‘Boiling casava’ met een demonstratie van de traditionele keuken en geniet u van een ter plaatse bereide lunch.
Dag 2: Sanur
Vrije dag om te genieten van zon en zee.
Dag 3: Sanur
Het begint met een bezoek aan de Batikfabriek in Tohpati, Kertagosha (het historische gerechtsgebouw in Klungkung). Daarna een bezoek aan Besakih, de grootste en meest indrukwekkende tempel van Bali. Voordat u terug rijdt naar Sanur bezoekt u de vleermuizengrot in de omgeving van Klungkung.
Dag 4: Sanur
Overdag vrij. In de avond woont u de spectaculaire Kecak- en Sanghyang trancedansen bij in het dorpje Kesiman.
Dag 5: Sanur
Ontbijt in het hotel en einde van deze Facetreis.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 345,- € 314,- € 257,- € 107,-

Inclusief

 • hotelaccommdatie
 • ontbijt
 • vervoer inclusief chauffeur
 • excursiegelden
 • entreegelden

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?