Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Bali: Candidasa & omgeving in 5 dagen

vanaf € 327 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 5 dagen
Reiscode 038
Dag 1: Candidasa
Excursie naar de vleermuistempel Goa Lawah en de zwarte stranden van Kusamba.
Dag 2: Candidasa
Vandaag bezoekt u het traditionele Bali Aga-dorp Tenganan. Daarna door naar Amlapura, de hoofdstad van het vroegere vorstendom Karangasem, waar u het paleis bezoekt. Bij Ujung daalt u door de rijstvelden af naar de ruïnes van het waterpaleis, dat door de uitbarsting van de heilige berg Agung in 1963 gedeeltelijk werd verwoest.
Dag 3: Candidasa
Na het ontbijt transfer naar Sidemen waar u logeert bij een leerkracht. De omgeving is werkelijk prachtig. U heeft uitzicht over de uitgestrekte sawa’s en in dit gebied kunt u prachtige wandelingen maken.
Dag 4: Candidasa
Vandaag neemt uw gastheer, de schoolmeester, u graag mee naar zijn school. Zo heeft u de mogelijkheid een les bij te wonen zoals bijvoorbeeld de voor Balinese kinderen verplichte Balinese dansles.
Dag 5: Candidasa
Ontbijt in het hotel en einde van deze Facetreis.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 515,- € 360,- € 327,- € 189,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • vervoer inclusief chauffeur
 • excursiegelden
 • entreegelden

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?