Top

Reis op maat Molukken: Highlights van Ambon

🕒 5 dagen

Vanaf € 695 p.p.

 

Informatie

Inclusief:

✔️ Ontbijt

✔️ 1x lunch

✔️ Vervoer

✔️ Excursiegelden

Exclusief:

❌ Overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

 

Reis van dag tot dag

 

 

Dag 1: Ambon

Na aankomst op de luchthaven van Ambon heeft u een transfer naar uw accommodatie. De rest van de dag vrij ter beschikking.

 

Dag 2: Leitimor

Vandaag rijdt u naar het dorp Soya Atas dat bekend is om de oude, liefelijke, kleine protestante kerk. Daarna rijdt u langs dorpen en bergen op het schiereiland Leitimur waar de bergbewoners van Ambon leven. U maakt een prachtige wandeling door de dorpen en geniet van de rust in de omgeving. Als laatste gaat u naar Waai voor de heilige alen en gaat naar de warmwaterbaden van Tulehu.

 

Dag 3: Leihitu

Een volle dag excursie naar het schiereiland eihitu. In Hila bezoekt u de drie historische gebouwen: de Immanuel kerk (1780), de oude moskee Wapaue (1414) en Fort Amsterdam (6637). Via de dorpjes aan de kust van Noord Ambon rijden wij naar de rivier Larike waar meer dan 100 heilige alen huisvesten.

 

Dag 4: Ambon

U bezoekt het standbeeld van Martha Christina Tiahahu welke op de heuvel Karang Panjang staat. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht op de baai van Ambon. U bezoekt in Tantui de erebegraafplaats uit de 2e wereldoorlog en het Siwalimamuseum waar alle facetten van de Molluken worden belicht zoals houtsnijwerk, ikat kleden van Tanimbar maar ook flora en fauna. De dag eindigt bij de port van Ambon en het Namalatu strand.

 

Dag 5: Ambon

Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen € 875 ,- p.p.

3- 4 personen € 768 ,- p.p.

5 – 6 personen € 695 ,- p.p.

1 persoonstoeslag € 145 ,- p.p.

Galerij

You don't have permission to register