Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 30 september 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 30 september 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan zullen wij uw (aan)betaling zo spoedig mogelijk retourneren.
  Dit geldt alleen in het geval van Corona maatregelen wanneer Smaragd Reizen de reis annuleert.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 30 september 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 30 september 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Java: Tretes naar Banyuwangi, 4 dagen

vanaf € 273 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 031
Dag 1: Surabaya-Tretes
Na het ontbijt maakt u een stadstour door Surabaya langs de oude haven en de moderne winkelcentra. Bij Zangrandi geniet u van een lekker ijsje.Probeer voor de lunch eens de èchte babi panggang, die hier siobak heet. Onze chauffeurs weten de weg.
Dag 2: Tretes
Vandaag heeft u de tijd om het heerlijk koele bergdorp Tretes te bekijken. Wandel naar de waterval, en bekijk de prachtige villa’s en vakantiehuizen. Veel van deze huizen stonden er al in de Nederlandse tijd. Toen was Tretes al een toevluchtsoord voor diegenen die de hitte van Surabaya wilden ontvluchten.
Dag 3: Tretes-Banyuwangi
Een prachtige route langs de noordkust brengt u eerst naar Pasir Putih waar u, facultatief, met een vlerkprauw het water op kunt om er met glasbakken naar de zeetuinen te kijken. U verblijft in ons schitterende bungalowpark in de buurt van Banyuwangi, vlak aan zee en met uitzicht op Bali.
Dag 4: Banyuwangi
Ontbijt in het hotel en einde van deze Facetreis.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 456,- € 326,- € 273,- € 158,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • vervoer inclusief chauffeur
 • excursiegelden
 • entreegelden

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?