Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Lombok, Senggigi, 4 dagen

vanaf € 226 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 047
Dag 1: Senggigi
Na het ontbijt vertrekt naar het zuiden. U stopt voor de Batubolong-Tempel, een prachtige tempel aan zee met een fantastisch uitzicht, slechts een paar minuten ten zuiden van Senggigi. In Sukarara bekijkt u de traditionele wijze van het handweven van dubbel Ikat. In de middag heeft u de mogelijkheid om aan het strand van Kuta te genieten van zon en zee. Via kleine dorpjes rijdt u terug naar Senggigi.
Dag 2: Senggigi
Vrij ter beschikking.
Dag 3: Senggigi
Vanuit uw hotel rijdt u naar Senaru, aan de voet van de Berg Rinjani. U stopt bij het Pusuk apenbos. De tour vervolgt zich naar het Sasak dorp van Segenter. Dit Sasak dorp is de mooiste in het noordelijke deel van Lombok. Voordat u uw lunch nuttigt aan de voet van Gunung Rinjani, rijdt u naar Sendang Gile waterval bij Senaru. Via Bangsalen Mangsit/Kerandangan keert u terug naar uw hotel.
Dag 4: Senggigi
Ontbijt in het hotel en einde van deze facetreis.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 287,- € 256,- € 226,- € 46,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • vervoer inclusief chauffeur
 • excursiegelden
 • entreegelden
 • gids

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?