Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Kalimantan: Drijvende markt & Raften in Banjarmasin in 4 dagen

vanaf € 466 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 065
Dag 1: Banjarmasin
Na aankomst op het vliegveld Syamsuddin Noor van Banjarmasin heeft u een transfer naar uw hotel.
Dag 2: Banjarmasin
Vroeg in de morgen gaat u naar de haven voor een tocht op de rivier met bezoek aan de drijvende markt van het dorp Kuin. U komt langs het eiland Kembang met zijn apen en ziet de bedrijvigheid van een scheepswerf. Vanaf Sabilal Muchtadien gaat u langs de Grote Moskee met een bezoek aan de batik fabriek. Aansluitend naar het dorp Cempaka met zijn diamantmijnen en bezoekt u in Martapura de diamantindustrie. In de middag rijdt u naar Losado, met een stop in het dorp Muara Hatip. In de avond bezoekt u de longhouse van de Malaris Dayak waar ukennis maakt met hun dagelijkse leefwijze.
Dag 3: Banjarmasin
Na het ontbijt bezoekt u enkele dorpjes waarbij u de leefwijze van de lokale bevolking beleeft. Daarna maakt u een ca. 4 uur durende raftingtocht per bamboevlot op de Amandit rivier met zijn unieke panorama en overweldigende natuur aan de oevers.
Dag 4: Banjarmasin
Na uw ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 724- € 597,- € 466,- € 96,-

Inclusief

 • accommodatie
 • ontbijt
 • 2x lunch
 • 2x diner
 • vervoer inclusief chauffeur
 • excursiegelden
 • entreegelden

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?