Top

Trektocht Lombok Rinjani

🕒 3 dagen

Vanaf € 252 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ camping overnachtingen

✔️ alle maaltijden

✔️ camping equipment

✔️ gids en inclusief alle kosten van de gids

Exclusief:

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

❌ Warme kleren

Reis van dag tot dag

 

DAG 1: GUNUNG RINJANI
De eerste uren van de trekking gaat geleidelijk omhoog door het tropische regenwoud. In Montong Satas, is een grote rustpauze. Afhankelijk van de weersgesteldheid en uw conditie wordt er overnacht in Mondokon Lolak. Indien het weer gunstig is klimt u verder naar Plawangan 1 op 2641 meter. Vanaf de kraterrand heeft u een groots uitzicht. In de verte ziet u de Gunung Agung op Bali. Het kratermeer Segara Anak ligt op 2000 meter. In het meer ligt de Gunung Baru en is nog actief.

 

DAG 2: GUNUNG RINJANI
Na de zonsopkomst gezien te hebben, wandelt u terug naar Mondokon Lolak. De route leidt naar het kratermeer en bij aankomst, de rest van de dag vrij om te ontspannen of te zwemmen. Overnachting in het kamp aan het meer.

 

DAG 3: GUNUNG RINJANI
In de ochtend begint u aan de ± 3 uur durende, steile klim naar Plawangan 2 Sembalun krater rand. Hier heeft u zicht op het kratermeer en ziet u in de verte, het eiland Sumbawa. Na een afdaling van ca. 3-4 uur, komt u aan bij Pada Balong. Na ongeveer 4 uur verder afdalend, bereikt u Sembalun Lawang waar uw arrangement eindigt.

Prijzen

2 – 3 personen: € 383 ,- p.p.  

4 – 5 personen: € 323 ,- p.p.

6 personen: € 252 ,- p.p.

1 persoonstoeslag: n.v.t.

Galerij

You don't have permission to register