Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Trektocht Lombok: Rinjani Trektocht op Lombok in 3 dagen

vanaf € 252 p.p.
Type Trektocht
Duur 3 dagen
Reiscode 049
Dag 1: Gunung Rinjani
De eerste uren van de trekking gaat geleidelijk omhoog door het tropische regenwoud. In Montong Satas, is een grote rustpauze. Afhankelijk van de weersgesteldheid en uw conditie wordt er overnacht in Mondokon Lolak. Indien het weer gunstig is klimt u verder naar Plawangan 1 op 2641 meter. Vanaf de kraterrand heeft u een groots uitzicht. In de verte ziet u de Gunung Agung op Bali. Het kratermeer Segara Anak ligt op 2000 meter. In het meer ligt de Gunung Baru en is nog actief.
Dag 2: Gunung Rinjani
Na de zonsopkomst gezien te hebben, wandelt u terug naar Mondokon Lolak. De route leidt naar het kratermeer en bij aankomst, de rest van de dag vrij om te ontspannen of te zwemmen. Overnachting in het kamp aan het meer.
Dag 3: Gunung Rinjani
In de ochtend begint u aan de ± 3 uur durende, steile klim naar Plawangan 2 Sembalun krater rand. Hier heeft u zicht op het kratermeer en ziet u in de verte, het eiland Sumbawa. Na een afdaling van ca. 3-4 uur, komt u aan bij Pada Balong. Na ongeveer 4 uur verder afdalend, bereikt u Sembalun Lawang waar uw arrangement eindigt.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen. 6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 383,- € 323,- € 252,-  nvt

Inclusief

 • camping overnachtingen
 • alle maaltijden
 • camping equipment
 • gids en inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat
 • warme kleren

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?