Top

Duikvakantie Molukken

🕒 20 dagen

Vanaf € 2545 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ accommodatie

✔️ ontbijt

✔️ vervoer

✔️ 25 duiken + 2 nachtduiken

✔️ uitrusting

✔️ transfers

✔️snelboot Ambon – Saparua

Exclusief:

❌ Overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld

❌ Uitgaven van persoonlijke aard

❌ Eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

 

DAG 1: AMBON
Na aankomst op de luchthaven Pattimura heeft een transfer naar uw accommodatie.

DAG 2: SAPARUA
Vroeg in de morgen heeft u een transfer naar de haven Tulehu waarvandaan uw snelboot naar Saparua vertrekt. In ongeveer 1-2 uur bereikt u het eiland en heeft u een transfer naar uw accommodatie

DAG 3-6: SAPARUA
Deze dagen verblijft u op Saparua waar u prachtige duiken gaat maken bij de locaties Itawaka, Nusalaut en Molana. Tijdens uw verblijf is er een dag gereserveerd voor een tour over het eiland. Twee keer per week is er marktdag in Saparua waar de bevolking, ook van de buureilanden, hun waar verkopen en hun boodschappen doen. Hier is alles te vinden zoals sagomeel, handgemaakte manden en verse tonijn. U bezoekt het dorp Booi, met zijn vele trappen, waar u het eiland Nusalaut kunt zien, het dorp Haria met het huis van Pattimura, het dorp Ouw voor de pottenbakkerij en Fort Duurstede uit 169

DAG 7: AMBON
U heeft een transfer naar de boot voor uw overtocht naar Ambon. Na aankomst in de haven Tulehu heeft u een transfer naar uw accommodatie. De rest van de dag vrij ter beschikking.

DAG 8: BANDA NEIRA
In de ochtend transfer naar de haven Tulehu voor uw overtocht naar Banda Neira. Na aankomst loopt u naar uw bestemming gelegen aan het water.

DAG 9-12: BANDA NEIRA
Verblijf op Banda Neira. Vanuit dit eiland maakt u duiken bij de verschillende eilanden zoals Banda Besar, Pulau Pisang en Pulo Karaka of voor de iets verder liggende bestemmingen zoals Pulau Nailaka, Pulau Rhun of Pulo Ay.

DAG 13: PULAU HATTA
In de morgen vaart u naar het paradijselijke eiland Hatta. Hier verblijft u 2 nachten. Het is heerlijk vertoeven bij uw bungalow gelegen aan het strand.

DAG 14: PULAU HATTA
Vandaag maakt u kennis met uw dive master. Met hem gaat u de prachtige, misschien wel de prachtigste, wateren rondom Hatta verkennen.

DAG 15: BANDA NEIRA
U vaart terug naar Banda Neira. In de middag maakt u onder begeleiding van een lokale gids een stadstour over het fascinerende eiland.

DAG 16: AMBON
U loopt naar de haven waar de snelboot aangemeerd is en waarvandaan u de overtocht maakt naar Ambon. Na aankomst in de haven Tulehu heeft u een transfer naar uw accommodatie.

DAG 17-18: AMBON
Verblijf in Ambon. Deze dagen maakt u 3 duiken en een nachtduik.

DAG 19: AMBON
In de morgen gaat u met uw gastgezin naar de markt. Hier koopt u groente, vlees en alle ingrediënten die u nodig heeft voor uw kookavontuur. Daarna wordt u naar het huis van de lokale mensen gebracht waar u samen Indonesische/ Molukse gerechten bereid. Tegen etenstijd geniet u van uw welverdiende eigen bereide maaltijd.

DAG 20: AMBON
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 – 3 personen € 2793 ,- p.p.

4 – 5 personen € 2577 ,- p.p.

6 personen € 2545 ,- p.p.

1 persoonstoeslag € 403 ,- p.p.

Galerij

You don't have permission to register