Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Rondreis Bali: Beleef tropisch Bali in 11 dagen

vanaf € 650 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 11 dagen
Reiscode

Bijzonderheden:

 • minimaal 2 samenreizende personen
 • verlengen mogelijk
 • exclusief hoogseizoenstoeslag
 • exclusief internationale vlucht
Dag 1: Sanur
Na aankomst transfer naar uw hotel.
Dag 3: Sanur
U rijdt naar Jatiluwih, hier heeft u een prachtig uitzicht op de rijstterrassen. Aansluitend maakt u een wandeling door het platteland en bezoekt u een traditioneel dorpje. Na de lunch in een plaatselijk restaurant rijdt u verder naar Ubud met een bezoek aan het heilige apenbos van Alas Kedaton, waar zich honderden apen ophouden. De dag eindigt met een traditionele Kecak-dans, uitgevoerd door mannen met ontbloot bovenlijf en een zwart-wit geruite doek om hun middel. Zittend in een kring is "Tjak-tjak" het geluid dat deze eeuwenoude trance-dans zo kenmerkend maakt.
Dag 4: Sanur
Vandaag heerlijk genieten van een gezellige dag om te ontspannen in de stijlvolle spasalon. Wij verzorgen voor u een 4 uur durende spa-behandeling.
Dag 5: Candidasa
Na het ontbijt rijdt u richting het oosten van Bali. U bezoekt een traditioneel dorpje bekend om zijn handvaardigheid, Celuk bekend om zijn goud, zilver en houtsnijwerk. U reist verder en bezoekt Goa Gajah “de olifantengrot” en Gunung Gawi, een complex van tien in de rotsen uitgehouwen candi's die dateren uit de 11e eeuw. De reis gaat verder naar Mount Batur, een semi actieve vulkaan, en het meer Danau Batur. Na de lunch, geserveerd in een lokaal restaurant, vervolgt u de reis met een bezoek aan het grootste tempelcomplex van Bali, Besakih. De reisdag eindigt in Candidasa.
Dag 6: Candidasa
Deze dag is vrij ter besteding.
Dag 7: Lovina
Na het ontbijt vervolgt u de rondreis naar het noorden van Bali. Eerst bezoekt u het dorp Tengenan, één van de weinige dorpen waar nog de oorspronkelijke Bali Aga bevolking woont. Onderweg komt u mooie rijstvelden en fruitkraampjes tegen. Verder brengt u een bezoek aan het mooie waterpaleis Tirtagangga en Mount Agung, de grootste vulkaan op Bali (3.172 meter). De reisdag eindigt in Lovina.
Dag 8: Lovina
Na het ontbijt wordt u naar het westen tot aan de kleine haven Banyuwedang gereden. Hiervandaan vaart u naar het onbewoonde eiland Menjangan, om er te snorkelen in de schitterende zeetuinen die tot de beste ter wereld gerekend worden. U ziet er prachtige koralen en een enorme variëteit aan vissen in het glasheldere water. Op de terugreis maakt u een korte stop bij Pulaki-tempel, waar het krioelt van aapjes die worden beschouwd als afstammelingen van de god Dewa en de heetwaterbronnen in Banjar.
Dag 9: Sanur
Vroeg op vandaag, want al om 05.00 wordt u gewekt. In de morgen gaat u meteen per vlerkprauw de zee op, op zoek naar de spelende dolfijnen. Hierna reis u via een mooie binnenweg terug naar Kuta met onderweg een stop in Munduk en Bedugul voor een bezoek aan de tempel van Ulun Danu. De lunch is in een lokaal restaurant. ’s Avonds geniet u van een fantastische zonsondergang bij de beroemde tempel Tanah Lot.
Dag 10: Sanur
Deze dag is vrij ter besteding.
Dag 11: Sanur
Genieten van zon, zee en strand. In de avond heeft u een transfer naar de haven Benoa voor een fantastische Sunset diner Cruise vol gezelligheid met een live cabaretshow.
Dag 12: Sanur
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Nederland.

Prijzen

Inclusief

In de prijs begrepen:

 • hotelaccommodatie op basis van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt
 • vervoer op de excursiedagen inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • benzinekosten en parkeerkosten
 • transfer van de luchthaven naar het hotel
 • transfer van het hotel naar de luchthaven
 • alle genoemde excursiegelden
 • alle genoemde entreegelden
 • 4 uur durende spa behandeling
 • lunch op dag 8
 • Sunset Diner Cruise

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?