Impiana KLCC Hotel in Kuala Lumpur

Impiana KLCC Hotel in Kuala Lumpur

Dit 4 sterren hotel is waar dromen werkelijkheid worden. Het Impiana KLCC Hotel gelegen in Kuala Lumpur City Centre mag gezien worden als een business klas hotel.
Dit hotel is perfect voor zakenreizigers of voor gewone toeristen. Dit hotel is het hoffelijkheid van zijn klasse en geeft u een gevoel van “thuis”.

Type Hotel
​Met zijn 335 kamers uitgerust met de nieuwste spullen, krijgen alle gasten een warm welkom. Genieten van de mini-bar, thee- en koffiezetfaciliteiten, satelliet-tv. Er zijn ook  praktische aspecten aanwezig zoals de kluis, elektronische deurvergrendeling en gratis high-speed internet toegang en draadloze verbinding in het hele hotel.
Waarvoor je ook hier bent, voor vakantie of voor zaken, Impiana KLCC is perfect om te relaxen na een hectische dag in de stad. Uitgerust met modieuze interieur je voelt je gelijk thuis met de meubilair en luxe voorzieningen.
Dit hotel heeft een groot zwembad, fitness zaal, aerobic/yoga ruimte en een pool bar. Je hebt ook verschillende services zoals indoor en outdoor parkeren, limousine service, doktoren, wasserij, geen rook plekken en 24 uur room service.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?