Impiana Hotel Ipoh

Impiana Hotel Ipoh

  Het 4 sterren hotel Impiana Hotel Ipoh is het meest centraal gelegen hotel in de plaats Ipoh. Ipoh, gelegen tussen de bekende plaats Kuala Lumpur en het prachtige eiland Penang. Zijn strategische plek is handig voor zakenreizigers en voor toeristen om gemakkelijk het centrum van de stad te bezoeken en op korte afstand van de luchthaven Sultan Azlan Shah.
  Type Hotel

  ​Het hotel telt in totaal 200 kamers met mooie uitzichten op kalkstenen heuvels. Alle kamers zijn uitgerust met moderne faciliteiten zoals airconditioning, telefoon, kleuren tv met 5 astro kanalen (Discovery channel, Disney Channel, ESPN, BNN en CNN), internet data poort, breedband diensten, haar droger, kluis, koffie- en theefaciliteiten.
  De Deluxe kamers en de Executive Suites geven een nieuwe look met een vleugje “zen” die u een huiselijk gevoel geeft.

   

  Op Impiana Hotel Ipoh, komen de faciliteiten uw wensen tegemoet.
  De faciliteiten zijn: 24 uur Room Service, strijkijzer en strijkplank, 5 astro kanalen, internet data poort, haar droger, veilige stortingsdoos, wasserij, terras, Speciaal arrangement voor conferentie & banketten, Afzonderlijke check-in voor congres deelnemers, Businesscentrum Limousine Service Bagage opslag Mail en post, zwembad om in te baden en Jacuzzi. Voor uw lunch of diner kunt u terecht in de Bistro, the Garden Terrace of de Lobby Lounge. Hier serveren ze fantastische gerechten of als tussendoortje een uitgebreide High tea. 


   

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?