Imperial Hotel Vung Tau in Vuang Tau

Imperial Hotel Vung Tau in Vuang Tau

The Imperial Hotel Vung Tau is gevestigd aan de kust van Vung Tau City. Dit hotel is het enige 5 sterren accommodatie  in Vung Tau en is gebouwd in de klassieke stijl van de Britse Victoriaanse stijl waar stijl en elegantie het belangrijkste was. Het hotel is op 10 minuten rijden van de Vung Tau ferry en 125 kilometer van Ho Chi Minh City en slecht 150 meter van het Bai Sau Beach
Type Hotel

Het hotel heeft 144 kamers welke allemaal zijn ingericht om ervoor te zorgen dat u als gast zich thuis voelt. Alle kamers en suites hebben een ruime badkamer, LCD TV, Bureau, Kingsize bed, gratis WiFi, minibar, koffie en theezetfaciliteiten, föhn en een ruime douche. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht over de stad, het strand of de stad.

The Imperial Hotel Vung Tau heeft 3 restaurants en 3 bars waar u heerlijk kunt dineren, ontbijten of een verfrissend drankje kunt nuttigen. De restaurants serveren Westerse-, Aziatische-, seafood- en Vietnamese gerechten. Exclusief voor gasten is er een strandclub. Maar om af te koelen kunt u terecht bij een van de  3 zwembaden. Overige faciliteiten zijn;  fitnesscentrum met box ring, een Spa, een tennisbaan en een kids club.  

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?