Ibhayi Guest Lodge

Ibhayi Guest Lodge

  Ibhayi Guest lodge is centraal gelegen in Port Elizabeth waar u heerlijk geniet van een schaduwrijke omgeving en dorpachtige sfeer. Er is altijd genoeg te doen in de directe omgeving. Er zijn voldoende sportfaciliteiten in de stad, waaronder ook een golfbaan, u kunt er goed vissen, er zijn vele antiek-, boeken- en andere winkeltjes. U kunt er vele prachtige galerijen vinden, heerlijk uit eten gaan of één van de gezellige barretjes bezoeken. Er is altijd wel ergens live muziek te vinden. Vanuit de regio worden ook veel safari tochten geboden. Tot slot beschikt de regio ook nog over een mooie spa waar u even heerlijk kunt ontspannen. Het vriendelijke personeel van Ibhayi Guest Lodge staat altijd voor u klaar om te helpen met het plannen van uw dag.
  Type Lodge
  ​De lodge beschikt over 10 suites met kingsize bed en 2 familie suites. Elke suites is in het bezit van een moderne en-suite badkamer, kitchenette met thee- en koffie faciliteiten, airconditioning, verwarming, magnetron, koelkast, TV, wekkerradio, haardroger, laptop kluis, telefoon en draadloos internet.
  In de zomer kunt u heerlijk genieten van een barbecue in de lodge en even lekker afkoelen in het mooie zwembad. Het is mogelijk om vanaf de lodge een auto te huren om er op uit te trekken in de wilde Afrikaanse natuur. Vanaf de lodge is het ook mogelijk mee te gaan met safari tours door natuur reservaten, nationale parken en andere attracties. Een volledig ontbijt is inbegrepen, lunches kunnen worden verzorgt. Tot slot biedt de lodge wasserette services aan.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?